Ergonomische kantoorinrichting in Drunen

Kantoormeubilair voor een complete inrichting?

De juiste ergonomische kantoorinrichting in Drunen verbetert de productiviteit, draagt bij aan de motivatie van medewerkers en voorkomt onnodig ziekteverzuim. Het zijn zomaar een paar voordelen van, bijvoorbeeld, een zit-sta bureau.

Dus zoek je een manier om het kantoor in Drunen en omgeving ergonomisch in te richten? We bieden je de kantoormeubelen waar je naar op zoek bent. En kunnen je adviseren over de beste manier om de ergonomie op kantoor te verbeteren.

Ergonomie op kantoor

Goede ergonomie richt zich op zowel de zithouding als andere houdingen en bewegingen op kantoor. Medewerkers op kantoor brengen 85% van hun tijd zitten door. Dat is dagelijks zo’n 15 uur, omdat ze ook buiten kantoortijden zittend eten en bijvoorbeeld autorijden.

Om de ergonomie te verbeteren is het vooral op kantoor belangrijk om alternatieven voor zitmeubelen te zoeken. Wij zorgen er met onze ergonomische kantoorinrichting in Drunen bijvoorbeeld voor dat je medewerkers de mogelijkheid biedt om vaker te gaan staan.

Dat voorkomt chronische rugklachten, bijvoorbeeld door de wervelkolom te ontlasten en veel beter te stimuleren. Bovendien draagt het bij aan zowel bewustzijn als het werkgeluk, waardoor je als werkgever investeert in een kantooromgeving die zich op allerlei manieren terugverdient.

Design vergaderstoel Drunen
Ergonomische bureaustoel Drunen

Complete kantoorinrichting

In principe kun je het complete kantoorinterieur vervangen voor ergonomische kantoorinrichting. En hoewel we snappen dat dit wellicht een grote investering betekent zou het uiteindelijk het doel moeten zijn.

Dus zoek je naar specifiek kantoormeubilair om ergonomischer te werken? Wij helpen je graag inspiratie op te doen voor nieuwe ergonomische kantoorinrichting in Drunen. Ontdek op die manier in ieder geval wat er beschikbaar is, bijvoorbeeld om stap voor stap te veranderen.

Tip: twijfel je over wat de meeste impact heeft, bijvoorbeeld als je de eerste stap wilt zetten? Vraag het onze specialisten, dan adviseren we je graag. 

Ergonomische kantoorinrichting in Drunen

Zo’n 80% van de Nederlandse bevolking heeft te maken met rugpijn. Dat valt voor een groot deel terug te voeren op het grote deel van onze tijd dat we zitten. Het gemiddelde kantoor is daarop bepaald geen uitzondering.

Dus wil je daar wat aan doen? Ongeveer een derde van alle aandoeningen valt terug te voeren naar spier- en skeletaandoeningen. Met onze ergonomische kantoorinrichting in Drunen helpen we je juist die problemen aan te pakken. Dat betekent dat je een belangrijke bron van veel pijntjes wegneemt. Zodat medewerkers fitter en vitaler blijven. En zodat de productiviteit omhoog kan, omdat het ziekteverzuim zienderogen af zal nemen.

Vragen over onze ergonomische kantoorinrichting in Drunen? Bel ons op telefoonnummer 0416 – 23 56 65, stuur ons een e-mail naar sales@heijka.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Tevens kunt u ons ook vinden op Youtube, bekijk diverse ergonomische producten