1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Op zoek naar een ergonomische bureaustoel?

Een gezonde werkplek

Er is niets zo fijn als prettig werken, zonder pijn, dankzij een goed afgestelde ergonomische bureaustoel. Misschien bent u al een tijdje op zoek naar een nieuwe bureaustoel, omdat uw huidige stoel versleten is of niet meer voldoet aan uw wensen. Breng dan snel een bezoekje aan Heijka Kantoormeubelen. Wij zijn namelijk expert als het aankomt op ergonomische kantoormeubelen. En nu u toch besluit een nieuwe bureaustoel aan te schaffen, is het wel zo verstandig even te kijken wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van ergonomie!

Ergonomische bureaustoel

Bent u ook klaar voor de ergonomische bureaustoel?

Wij leggen u graag uit waarom het belangrijk is dat u en uw medewerkers op een perfect passende stoel zitten. Het begint met dat de afgelopen jaren de mens veel meer kantoorwerk is gaan doen. Waar er eerst nog volop op het land en in de fabriek gewerkt werd, zit nu bijna iedereen dagenlang uren achter elkaar aan zijn of haar bureau. Het blijkt zelfs zo te zijn dat wij van ons hele leven minstens 80.000 uur op kantoor zitten! Doordat wij zo veel in zithouding zitten verzwakken onze spieren. Uiteindelijk verliezen deze spieren hun steunende kracht. De druk op de tussenwervel neemt vervolgens toe, wat op langere termijn leidt tot schade aan de wervelkolom. In het uiterste geval kan dit leiden tot ernstige, chronische rugklachten. Voorkom dit en kies ook voor een ergonomische bureaustoel. Deze bureaustoel is op meerdere plekken precies zo in te stellen zodat u perfect kunt werken. Kies voor een pijnloze werkhouding, kies voor een ergonomische stoel!

Top 5 bureaustoelen 2021

Op plaats 5 bureaustoel Vienna

Bureaustoel Vienna zwart

Op plaats 4 bureaustoel Eindhoven

Bureaustoel kopen Eindhoven

Op plaats 3 bureaustoel Torino netwave

Ergonomische bureaustoel Torino netwave

Op plaats 2 bureaustoel Vigo

Ergonomische bureaustoel Vigo

Op plaats 1 bureaustoel Curve

 Bureaustoel Curve netwave

Nieuwkomer 2022 bureaustoel Verona

Bureaustoel Verona nieuwkomer 2022

 

De ergonomische werkhouding

Als u een nieuwe bureaustoel bij ons heeft aangeschaft, is het van belang dat u deze ook zo goed mogelijk volgens de ergonomische standaarden instelt. Om helemaal correct te zitten, is het niet alleen van belang uw bureaustoel goed afgesteld te hebben; ook uw bureautafel draagt - hetzij juist ingesteld - bij aan uw ergonomische werkhouding. Hierbij enkele tips:

  1. Plaats uw rugleuning rechtop
  2. Leg de holling van uw rug in de bolling van de stoel
  3. Plaats de zitting van uw stoel horizontaal
  4. Plaats uw benen in een hoek van 90 graden
  5. Laat uw onderarmen ontspannen rusten op de armleuningen

 

Kies ook voor nieuwe ergonomie

Bent u ook overtuigd van ergonomie? Neem dan contact op met Heijka Kantoormeubelen. Bel telefoonnummer 0416-235665 of 06-53901917 of stuur een mail naar sales@heijka.nl en kies ook voor de ergonomische bureaustoel!

 

Als u op zoek bent naar kantoormeubelen uit de regio Breda, Tilburg, Eindhoven en Den-Bosch. Dan hebben wij een mooie collectie aan bureaustoelen en ergonomische meubelen. Maar ook voor de andere regio`s Arnhem, Nieuwegein, Zwolle of Dordrecht hebben we mogelijkheden.