Op zoek naar een ergonomische bureaustoel?

Ook toe aan een gezonde werkplek

Er is niets zo fijn als prettig werken, zonder pijn, dankzij een goed afgestelde ergonomische bureaustoel. Misschien bent u al een tijdje op zoek naar een nieuwe bureaustoel, omdat uw huidige stoel versleten is of niet meer voldoet aan uw wensen. Breng dan snel een bezoekje aan Heijka Kantoormeubelen. Wij zijn namelijk expert als het aankomt op ergonomische kantoormeubelen. En nu u toch besluit een nieuwe bureaustoel aan te schaffen, is het wel zo verstandig even te kijken wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van ergonomie!

Kantoorstoel LX212 met lendesteun

Bent u ook klaar voor de ergonomische bureaustoel?

Wij leggen u graag uit waarom het belangrijk is dat u en uw medewerkers op een perfect passende stoel zitten. Het begint met dat de afgelopen jaren de mens veel meer kantoorwerk is gaan doen. Waar er eerst nog volop op het land en in de fabriek gewerkt werd, zit nu bijna iedereen dagenlang uren achter elkaar aan zijn of haar bureau. Het blijkt zelfs zo te zijn dat wij van ons hele leven minstens 80.000 uur op kantoor zitten! Doordat wij zo veel in zithouding zitten verzwakken onze spieren. Uiteindelijk verliezen deze spieren hun steunende kracht. De druk op de tussenwervel neemt vervolgens toe, wat op langere termijn leidt tot schade aan de wervelkolom. In het uiterste geval kan dit leiden tot ernstige, chronische rugklachten. Voorkom dit en kies ook voor een ergonomische bureaustoel. Deze bureaustoel is op meerdere plekken precies zo in te stellen zodat u perfect kunt werken. Kies voor een pijnloze werkhouding, kies voor een ergonomische stoel!

Ergonomische kantoorstoel Breda

De ergonomische werkhouding

Als u een nieuwe bureaustoel bij ons heeft aangeschaft, is het van belang dat u deze ook zo goed mogelijk volgens de ergonomische standaarden instelt. Om helemaal correct te zitten, is het niet alleen van belang uw bureaustoel goed afgesteld te hebben; ook uw bureautafel draagt – hetzij juist ingesteld – bij aan uw ergonomische werkhouding. Hierbij enkele tips:

  1. Plaats uw rugleuning rechtop
  2. Leg de holling van uw rug in de bolling van de stoel
  3. Plaats de zitting van uw stoel horizontaal
  4. Plaats uw benen in een hoek van 90 graden
  5. Laat uw onderarmen ontspannen rusten op de armleuningen
Ergonomische kantoorstoel Tilburg

Top 5 bureaustoelen 2021

kantoorstoel Vienna
Op plaats 5 bureaustoel Vienna
kantoorstoel Eindhoven
Op plaats 4 bureaustoel Eindhoven
Kantoorstoel Torino net
Op plaats 3 bureaustoel Torino netwave
Kantoorstoel vigo
Op plaatst 2 bureaustoel Vigo
Kantoorstoel curve
Op plaats 1 bureaustoel curve
NPR1813 kantoorstoel lx282
Nieuwkomer 2023 NPR1813 bureaustoel LX282

Kies ook voor nieuwe ergonomie

Bent u ook overtuigd van ergonomie? Neem dan contact op met Heijka Kantoormeubelen. Bel telefoonnummer 0416-235665 of 013-5340402 of stuur een mail naar sales@heijka.nl en kies ook voor de ergonomische bureaustoel!

 

Als u op zoek bent naar kantoormeubelen uit de regio BredaTilburgEindhoven en Den-Bosch. Dan hebben wij een mooie collectie aan bureaustoelen en ergonomische meubelen. Maar ook voor de andere regio`s ArnhemNieuwegeinZwolle of Dordrecht hebben we mogelijkheden.