Ook toe aan bureaumeubelen voor een ergonomisch kantoor

Nieuwe bureaumeubelen maken uw kantoor af

Bent u nu toch echt wel toe aan nieuwe bureaumeubelen? Breng dan snel een bezoekje aan Heijka Kantoormeubelen. Wij hebben bureaumeubelen voor elke situatie. Zit u stoel niet meer lekker? Kies dan voor onze (ergonomische) bureaustoel. Kunt u uw belangrijke documenten niet meer kwijt in uw kasten? Neem dan een kijkje in ons ruime assortiment. Is uw bureau dusdanig versleten? Wij helpen u graag aan een nieuwe. Kortom, bij ons kunt u terecht voor allerhande kantoormeubelen. Van een luxe fauteuil voor uw gasten tot een barkruk voor in uw kantine. Neemt u ook een kijkje?

Bureaumeubelen vindt u bij ons voor elk kantoor

Elk kantoor is verschillend. Bij elk kantoor past dus ook ander bureaumeubilair. Gelukkig is ons assortiment ruim genoeg, zodat er voor ieders smaak wat moois tussen zit. U hoeft zich ook geen zorgen te maken dat onze bureaumeubelen niet voor elke type mens geschikt zou zijn. Wij hebben namelijk enorm veel meubelen die tot in detail verstelbaar zijn. U hoeft dus niet in die stoel te blijven zitten, waarvan u elke dag pijn in uw rug krijgt. En u hoeft niet aan dat bureau te blijven werken dat eigenlijk net iets te laag is, waardoor u altijd iets voorover gebogen zit. En die kast die uitpuilt aan de documenten? Die kunt u met ons aanbod ook makkelijk aanvullen of zelfs vervangen met een nieuwe kast. Kortom, maak uw kantoorruimte weer helemaal up-to-date met nieuwe bureaumeubelen, van Heijka Kantoormeubelen!

Grote collectie aan (ergonomische) kantoormeubelen

Zoals u begrijpt zijn wij zeer actief in het plaatsen van het nieuwste van het nieuwste in de wereld van bureaumeubelen: de ergonomische bureaumeubelen. Deze meubelen zijn dusdanig verstelbaar dat iedereen lekker zit. Zo kunt u uw rugleuning precies zo laten bollen dat uw rug er exact in past. Of kies voor een sta-zit werkplek zodat u kunt afwisselen tussen staan en zitten. Deze dingen verkleinen de kans op pijn en daarmee wordt automatisch het werkplezier, de productiviteit en de efficiëntie van u en uw medewerkers vergroot! Neem dus snel een kijkje in ons assortiment bureaumeubelen met daarin onder andere:

  • (Ergonomische) Bureaustoelen
  • Verstelbare werktafels
  • Allerhande opbergplekken
  • Veelzijdige vergadermeubelen
  • Luxe ontvangstmeubelen

Neem nu contact met ons op

Bel vandaag nog met Heijka Kantoormeubelen via telefoonnummer 0416-235665 of 013-5340402 of stuur een e-mail naar sales@heijka.nl voor mooi, nieuw kantoormeubilair!

Als u op zoek bent naar kantoormeubelen uit de regio BredaTilburgEindhoven en Den-Bosch. Dan hebben wij een mooie collectie aan bureaustoelen en ergonomische meubelen. Maar ook voor de andere regio`s AmsterdamUtrechtNijmegen of Apeldoorn hebben we mogelijkheden.  

Tevens kunt u op ons youtube kanaal een deel van onze collectie ergonomische bureaustoelen vinden