Een nieuwe kantoorinrichting: welke stijl kies jij?

Een nieuwe kantoorinrichting: welke stijl kies jij?

Als je jouw kantoor opnieuw in wil laten richten, kun je helemaal zelf kiezen welke stijl jouw nieuwe inrichting moet krijgen. In dit artikel lees je uit welke stijlen je kunt kiezen bij het inrichten van jouw nieuwe kantoor. Door onderstaande informatie door te lezen, is het gemakkelijker om een kantoorstijl te kiezen die helemaal bij jou past. Met deze kantoorstijl gaat Heijka Kantoormeubelen vervolgens aan de slag, om jouw kantoorruimte prachtig in te richten.

De moderne inrichting

Vind je het belangrijk dat jouw kantoor een moderne en strakke uitstraling heeft? Dan kies je voor de moderne kantoorinrichting. In een modern kantoor zie je veel glas en chroom. Ook wordt er veel gewerkt met basiskleuren, eventueel met een feller kleuraccent dat op een subtiele manier doorgevoerd wordt in de inrichting. Doorgaans is dit de kleur van de huisstijl van het bedrijf, zoals rood, groen of blauw. Verder zie je in een modern kantoor niet veel poespas: het kantoor ziet er altijd netjes en opgeruimd uit.

Een opsomming:

 • De moderne inrichting

 • De creatieve inrichting

 • De trendy inrichting

 • Een kantoorinrichting op maat

De creatieve inrichting

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Run je een creatief en informeel bedrijf? Dan past de creatieve inrichting echt bij jou. In de creatieve inrichting zie je meer natuurlijke materialen, zoals hout en steen. Moderne materiaalsoorten als glas en chroom worden minder gebruikt. Verder wordt er meer gebruik gemaakt van felle kleuren in een creatieve inrichting, om de creativiteit van de medewerkers te stimuleren. Ook een must: een flexibele kantoorinrichting. De creatieveling werkt namelijk niet iedere dag aan hetzelfde bureau, maar beweegt zich flexibel in de werkomgeving.

De trendy inrichting

Vind je het belangrijk dat jouw kantoorinrichting op en top trendy is, ofwel helemaal bij de trends van dit moment past? Dan helpen wij je graag om de trendy kantoorinrichting door te voeren in jouw werkruimte. De trendy kantoorinrichting ziet er ieder seizoen anders uit. Dit komt omdat deze inrichting gebaseerd wordt op de kantoortrends van dit moment.

De trendy kantoorinrichting past perfect bij bedrijven die duidelijk willen laten zien dat ze innovatief en trendy zijn. Denk hierbij aan bedrijven in de modebranche, maar ook aan bedrijven die in andere trendgevoelige branches werken.

Een kantoorinrichting op maat

Hoe je jouw kantoor ook wil inrichten: Heijka Kantoormeubelen staat voor je klaar. We kunnen jou helpen je kantoor op en top modern in te richten, maar het creëren van een creatieve of juist trendy inrichting is ook zeker mogelijk. Door ons grote aanbod kantoormeubelen en accessoires, kunnen wij vrijwel iedere interieurstijl doorvoeren in jouw kantoorruimte.

Je kunt ons grote aanbod kantoormeubelen en accessoires in de online catalogus bekijken. Weet je nog niet zo goed hoe je jouw kantoor in wil richten? Gebruik dan onze catalogus om inspiratie op te doen. Voor vrijblijvend en gratis interieuradvies kun je ook contact opnemen met Heijka Kantoormeubelen.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureaustoel Utrecht

 • Geschikt tot max. 150 kg
 • 3 jaar garantie
 • Arbo norm : NEN EN 1335

499 excl. btw

beschikbaar voor levering

Persoonlijke Opberglade Antraciet

 • Persoonlijke lade
 • Afmeting 9 x 39 x 30 cm
 • Kleur antraciet

79 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau T-poot Slinger 180 x 80 cm Grijs Oxyd

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Blad Oxyd – poten grijs
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

330 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 180×80 Zwart Logan eiken

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Decor blad Logan eiken
 • Kleur poten zwart

607 excl. btw

beschikbaar voor levering