De trends voor een nieuwe bureaustoel te kopen

Een nieuwe bureaustoel kopen: dit zijn de trends

Zijn de bureaustoelen op kantoor aan vervanging toe en wil je dat jouw nieuwe stoelen op en top trendy zijn? Dan vertellen wij je graag wat de nieuwste bureaustoel trends zijn. Door dit artikel door te lezen, weet je precies hoe jouw nieuwe bureaustoelen eruit moeten zien als je jouw kantoorruimte trendy in wil richten.

Trend #1: een strak ontwerp

De meeste bureaustoelen hebben een strak ontwerp. Een groot voordeel van een stoel met een strak ontwerp, is het feit dat deze bureaustoel in vrijwel iedere kantoorruimte past. Hoe je jouw kantoorruimte ook hebt ingericht: een bureaustoel met strak ontwerp past prima in jouw inrichting. Daar komt nog bij dat stoelen met een strak ontwerp een wat subtielere uitstraling hebben. Vind je het belangrijk om de inrichting van jouw kantoor zo rustig mogelijk te houden? Dan kun je het beste investeren in bureaustoelen met een strak ontwerp.

Een opsomming:

 • Trend #1: een strak ontwerp

 • Trend #2: rechte vormen

 • Trend #3: rugleuning met netbespanning

 • Tot slot: koop een ergonomische stoel

Trend #2: rechte vormen

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

De tweede bureaustoel trend sluit helemaal aan op de eerste trend. Een stoel met een strak ontwerp heeft namelijk vaak een rechte vorm, ofwel een zitting met rechte lijnen. Stoelen met rechte vormen zijn dan ook helemaal ‘in’.

Tip: wil je dat jouw kantoorruimte een wat speelsere uitstraling heeft? Dan kun je deze bureaustoel trend negeren. Door een stoel met ronde vormen te kopen, ziet jouw werkruimte er net wat speelser uit. Heijka Kantoormeubelen koopt stoelen met rechte vormen voor de liefhebber van een strakke kantoorinrichting, maar heeft ook stoelen met ronde vormen in het assortiment. Richt je jouw kantoorruimte liever wat speelser in, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Trend #3: rugleuning met netbespanning

Heijka Kantoormeubelen verkoopt diverse bureaustoelen die geen dichte rugleuning hebben, maar verrijkt zijn met een rugleuning met netbespanning. Een rugleuning met netbespanning ziet er niet alleen trendy uit, maar laat een bureaustoel bovendien wat minder massief ogen. Dit komt omdat je een beetje door de netbespanning heen kunt kijken.

Wil je dat jouw werkruimte een lichtere inrichting heeft, maar wil je wel zwarte bureaustoelen aanschaffen? Dan raden wij je aan een bureaustoel met netbespanning te kopen. Omdat je door de netbespanning heen kunt kijken, ziet deze bureaustoel er net wat lichter uit.

Tot slot: koop een ergonomische stoel

Jouw nieuwe bureaustoel moet er niet alleen mooi uit zien, maar moet bovendien lekker zitten. Heijka Kantoormeubelen verkoopt vele verschillende ergonomische bureaustoelen. Deze stoelen ondersteunen je lichaam optimaal tijdens het zitten. Door een ergonomische bureaustoel aan te schaffen, heb je geen last van rug-, schouder- en nekklachten. Ook niet als je de hele dag zittend doorbrengt achter je bureau.

Koop je een ergonomische bureaustoel van Heijka Kantoormeubelen, dan doe je altijd een goede investering. Je krijgt een mooie bureaustoel, maar weet bovendien zeker dat je heerlijk op deze stoel kunt zitten. En door de lange levensduur van onze ergonomische bureaustoelen, profiteer je vele jaren van jouw investering in nieuwe kantoormeubelen.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau zit sta 160×80 Antraciet Natuur eiken

 • Afmeting 160 x 80 cm
 • Decor blad natuur eiken
 • Kleur poten antraciet

601 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 140×80 Wit Logan eiken

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Decor blad Logan eiken
 • Kleur poten wit

594 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureaustoel Canillo net

 • Budget bureaustoel
 • 2 jaar garantie
 • rug met netbespanning

234 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 200×80 Antraciet Robson eiken

 • Afmeting 200 x 80 cm
 • Decor blad Robson eiken
 • Kleur poten antraciet

655 excl. btw

beschikbaar voor levering