Een goede indruk achterlaten met jouw kantoor? 3 tips

Een goede indruk achterlaten met jouw kantoor? 3 tips

Als je mensen ontvangt op kantoor, wil je uiteraard dat zij een positieve indruk krijgen van je bedrijf. Je kunt ervoor zorgen dat ze een positief beeld krijgen van jouw organisatie door ze netjes en gastvrij te behandelen, maar ook je kantoorinrichting speelt een belangrijke rol bij het bepalen van die belangrijke eerste indruk. Hoe je een goede indruk kunt achterlaten met de juiste kantoorinrichting, lees je op deze pagina.

Zet alleen nette kantoormeubelen neer

We zien het helaas erg vaak: kantoorpanden met een verouderde inrichting. Het is niet erg als de inrichting van je kantoor niet bij de allerlaatste trends past, maar het is wel belangrijk nette meubelen in je kantoor te zetten. Een kapotte bank in de ontvangstruimte laat direct een slechte indruk achter. Hetzelfde geldt voor bureaus met krassen en gaten, bureaustoelen die duidelijk al tientallen jaren in gebruik zijn en lockerkasten met deuken en andere beschadigingen.

Zien de meubelen op kantoor er niet meer netjes uit? Dan heeft dit zeker een negatieve invloed op de indruk die jouw bedrijf achterlaat bij de gasten die je ontvangt. Je kunt hier verandering in brengen door de kapotte kantoormeubelen te vervangen door nieuwe exemplaren. Heijka Kantoormeubelen helpt je graag jouw kantoor op deze manier een make-over te geven.

Je kunt ervoor kiezen enkel je kapotte kantoormeubelen te vervangen, maar je kunt je kantoor ook een complete make-over geven. Geef je jouw kantoor een complete make-over, dan kun je de ruimte echt transformeren. Zelfs de meest verouderde kantoorinrichting kan er na een complete make-over modern, innovatief en op en top trendy uit zien. En hier heb je niet eens veel budget voor nodig, als je de juiste aankopen doet bij Heijka Kantoormeubelen.

Een opsomming:

 • Zet alleen nette kantoormeubelen neer

 • Maak het kantoor goed schoon

 • Ruim het kantoor goed op

Maak het kantoor goed schoon

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Met prachtige kantoormeubelen ben je er nog niet. Wil je dat jouw kantoor een goede indruk achterlaat, dan moet de ruimte ook schoon zijn. Stofwolken op de vloer, vlekken op de tafel in de ontvangstruimte en stoffige lockerkasten zien er niet bepaald representatief uit. Heb je een vies kantoor, dan hebben je zakelijke gasten direct het idee dat je je zaakjes niet goed op orde hebt. Dit is niet bepaald een indruk die je bij je gasten achter wil laten! Zorg daarom altijd voor een schoon kantoor. Je kunt je kantoor zelf poetsen, maar je kunt hier ook een schoonmaakbedrijf voor inhuren.

Ruim het kantoor goed op

Tot slot moet je je kantoor goed opruimen. Rommelige bureaus en opbergkasten vol troep zorgen niet bepaald voor een goede eerste indruk bij je zakelijke gasten. Je kunt je kantoor uitrusten met de mooiste meubelen en je kunt de ruimte nog zo goed poetsen: als je het kantoor niet goed opruimt, laat je interieur alsnog een slechte eerste indruk achter.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau 4-poot 160 x 80 Aluminium Wit

 • Afmeting 160 x 80 cm
 • Blad wit poten aluminium
 • Model 4-poot

268 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 140×80 Wit Oxyd

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Decor blad Betonlook
 • Kleur poten wit

594 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureaublad 180 x 80 cm Robson eiken T-537

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Decor blad Robson eiken
 • Kleur T-537

114 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau T-poot Slinger 180 x 80 cm Wit Natuur eiken

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Blad Natuur eiken – poten wit
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

330 excl. btw

beschikbaar voor levering