Een cultuur vol motivatie: de basis voor de maximale productiviteit

De cultuur die er binnen uw personeel hangt is van belang binnen de mate van productiviteit die u binnen uw organisatie wilt behalen. Bij Heijka zijn wij altijd op zoek naar de beste manieren om te zorgen dat het personeel zo productief mogelijk kan werken. Dit doen wij niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze klanten.

In dit artikel helpen wij u daarom graag verder naar een betere bedrijfscultuur, waarin productiviteit de focus krijgt die het eigenlijk altijd hoort te verdienen. Door middel van een nieuwe manier van werken is het mogelijk om het personeel beter te motiveren en op deze manier iedere dag weer het maximale uit hen te halen.

Wat is uw bedrijfscultuur?

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

De term bedrijfscultuur is de afgelopen jaren steeds vaker genoemd in Nederland. Het is een term die uiteindelijk van oorsprong uit Amerika is komen overwaaien. We kennen de term ‘Company Culture’ al wat langer, voornamelijk doordat er binnen Amerikaanse start-ups veel gebruik wordt gemaakt van deze term.

De bedrijfscultuur zit er nog niet bij alle Nederlandse bedrijven in. Dit heeft vooral te maken met het feit dat niet ieder bedrijf hiervan overtuigd is. Kijken we echter naar de geschiedenis van de mensheid dan wordt al snel duidelijk dat cultuur, het vormen van een groep en het aanhangen van een partij onderdeel uitmaken van de meest essentiële onderdelen om mensen te motiveren.

Het opzetten van een specifieke bedrijfscultuur is hierom van groot belang. En daar kunt u als werkgever of manager actief mee aan de slag, want het draagt aanzienlijk bij aan de groei van het bedrijf op het moment dat de cultuur met het juiste einddoel is opgezet.

Een opsomming:

 • Wat is uw bedrijfscultuur?

 • Zo bepaalt u uw einddoel

 • Laat ergonomisch kantoormeubilair uw personeel helpen

Zo bepaalt u uw einddoel

Het einddoel van de meeste bedrijven is om meer omzet te draaien. Daar zijn over het algemeen een aantal onderdelen voor nodig, waaronder goed personeel dat hard werkt. Het motiveren van personeel is een belangrijke factor om meer uit hen te halen, want met de juiste motivatie zullen zij eerder op werk verschijnen, het maximale uit de werkuren halen en ook nog met plezier overwerken. Het loont dus altijd om het personeel goed te motiveren.

Welk einddoel houdt u aan om de prestaties van uw medewerkers te verbeteren? Draait het binnen uw organisatie om de kwantiteit van het werk van uw personeel is het juist voornamelijk van belang dat de kwaliteit stijgt? Wat uw einddoel ook is, u kunt er door middel van een betere bedrijfscultuur op ideale wijze voor zorgen dat u hier samen met het personeel het maximale uit kunt halen.

Laat ergonomisch kantoormeubilair uw personeel helpen

De gewenste motivatie is ook een gevolg van de middelen die u investeert om uw personeel te verbeteren. Medewerkers geven steeds vaker aan meer motivatie te hebben op het moment dat het duidelijk is vanuit de directie dat er actief wordt geïnvesteerd in het personeel.

Er is geen betere manier om in uw personeel te investeren dan door een focus op de gezondheid te leggen. Door middel van ergonomisch kantoormeubilair kunt u voor gezondere medewerkers zorgen, waarmee u ook nog eens actief bijdraagt aan betere prestaties.

Neem direct contact met ons op om het maximale uit uw personeel te halen en op deze manier meer bedrijfsresultaat te boeken.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureaublad 120 x 80 cm Eiken R20006RU

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Decor blad Eiken
 • Kleur R20006RU

101 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 120×80 Zwart Havanna

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Decor blad Havanna
 • Kleur poten zwart

589 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 120×80 Wit Wit

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Decor blad wit
 • Kleur poten wit

589 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 160×80 Wit Licht eiken

 • Afmeting 160 x 80 cm
 • Decor blad licht eiken
 • Kleur poten wit

601 excl. btw

beschikbaar voor levering