Bureaumeubelen voor uw kantoorinrichting in Dongen.

Ladekasten, bureaus en meer in Dongen

Wat heb je nodig om het kantoor in Dongen ergonomisch in te richten? Wij helpen je op weg met een bureaustoel, een bureau en bijvoorbeeld een ladekast. Op die manier heb je altijd alles bij de hand en zit je op de juiste manier te werken aan een bureau.

Het draagt bij aan meer vitaliteit, zowel op kantoor als tijdens het thuiswerken. Onze ergonomische kantoormeubelen zijn namelijk goed geschikt voor de werkplek én de thuiswerkplek. Dus zoek je specifiek naar een zit-sta werkplek of wil je de thuiswerkplek ergonomisch inrichten? Dat is waar we je graag bij helpen met onze ladekasten, bureaus, bureaustoelen en andere kantoormeubelen.

Bureaumeubelen op maat laten maken in Dongen

Ladekasten, bureaus en de zit-sta werkplek

Zelfs de ladekasten op kantoor dragen bij aan een betere ergonomie. Als medewerkers minder diep hoeven te bukken om dossiers te pakken komt dat de vitaliteit en bovendien de productiviteit ten goede.

Op een vergelijkbare manier adviseren we over bureaus, bureaustoelen en bijvoorbeeld de zit-sta werkplek. Het is een belangrijke stap voorwaarts, om medewerkers te motiveren om vaker te gaan staan. Zitten wordt ook wel het nieuwe roken genoemd, dus ieder uur dat een medewerker staat is dat in principe pure winst.

Tip: wil je het kantoor in Dongen graag ergonomisch inrichten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Vraag het onze specialisten. We adviseren je graag, ook door rekening te houden met wat er eventueel al staat.

Bureaumeubelen voor thuis en kantoor Dongen

Ergonomische thuiswerkplek

Natuurlijk helpen we je graag het kantoor in Dongen in te richten, net als een thuiswerkplek. Dus gaat het je om een ergonomische thuiswerkplek, bijvoorbeeld met budget vanuit jouw werkgever?

We adviseren je graag over de juiste bureaustoel, een goed bureau en de andere accessoires die je nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat je ergonomisch kunt werken, eventueel zelfs door tijdens het werk te kunnen gaan staan.

Een bureaustoel voor thuiswerken moet bijvoorbeeld sterk lijken op de stoel die je op kantoor gebruikt. Wij zorgen er op die manier voor dat je zowel thuis als op kantoor in Dongen werkt volgens bijvoorbeeld de Arbo-normen. Dat komt de vitaliteit, productiviteit en ergonomie enorm ten goede.

Bureaustoel Dongen

Ladekasten, bureaus en meer in Dongen

Zoek je naar ladekasten, bureaus en ander kantoormeubilair in Dongen? Dat is waar we sterk in zijn.

We zorgen er met onze ergonomische kantoormeubelen voor dat je daarmee netjes voldoet aan de normen die er gelden. Bovendien ben je andere kantoren een stap voor, door nu al bezig te zijn met meer vitaliteit. Dat komt de productiviteit en tevredenheid onder medewerkers enorm ten goede. Met onze kantoormeubelen voor thuis en op kantoor zorg je ervoor dat jij en de andere medewerkers kunnen rekenen op een fijne werkplek. En kom je er zelf niet uit? Dan adviseren we je natuurlijk graag.

Vragen over ons ergonomisch kantoormeubilair? Bel ons op telefoonnummer 0416 – 23 56 65, stuur ons een e-mail naar sales@heijka.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.