Op zoek naar ergonomische kantoormeubelen in Den-Bosch

Ergonomisch levert u het meeste op

Bent u op zoek naar kantoormeubelen voor in Den-Bosch? Dan bent u bij Heijka Kantoormeubelen aan het juiste adres. Voor elk pand in het mooie Den Bosch hebben wij het allerbeste kantoormeubilair. Het aanschaffen van meubelen, zeker voor een geheel kantoor, is een grote investering. Het lijkt in het begin misschien enkel een grote kostenpost, maar het juiste kantoormeubilair levert u uiteindelijk alleen maar veel meer op. Dat leggen wij u graag even uit.

Ergonomische kantoormeubelen in Den Bosch: ook wat voor u?

U heeft het misschien al veel te vaak mee moeten maken in Den-Bosch: medewerkers die dagen, weken of misschien zelfs maanden thuis zitten omdat ze niet kunnen werken wegens pijn. Of medewerkers, waaronder uzelf misschien, die eerder naar huis vertrekken omdat zij gewoonweg niet meer rechtop kunnen zitten door de rugpijn. De kans is erg groot dat deze kwalen veroorzaakt zijn door een verkeerde zithouding. Om deze problemen te voorkomen is de ergonomische bureaustoel uitgevonden. Daar zijn wij van Heijka Kantoormeubelen specialist in. En dat niet alleen! Bent u op zoek naar een archiefkast, een vergadertafel of een geheel nieuwe kantoorinrichting? Neem gerust een kijkje in ons ruime assortiment en kijk snel of er iets voor u tussen staat!

Bureaustoel Den-Bosch kopen
Bureaustoel Den-Bosch

Kantoormeubelen voor ieder moment

U begrijpt het al, voor kantoormeubelen in Den-Bosch hoeft u alleen maar een bezoekje te brengen aan Heijka Kantoormeubelen. Wij hebben een zeer ruim assortiment in meubelen, voor elke gelegenheid. Of u nou een meubel zoekt om op te zitten, aan te werken of aan te vergaderen. Voor elke houding bij u in Den Bosch hebben wij een passend meubel. Wist u trouwens al dat wij ook het nieuwste van het nieuwste aanbieden op ergonomisch gebied? De sta-zit werkplek! Bekijk ons assortiment. Verder herinneren we u graag aan de volgende tips voor een goede werkhouding:

  1. Plaats uw rugleuning rechtop
  2. Zet de zitting van uw stoel horizontaal
  3. Zorg dat uw benen in een hoek van 90 graden staan
  4. Laat de holling van uw rug precies in de bolling van de stoel vallen
  5. Zorg ervoor dat uw onderarmen rusten op de armleuning

Met onze ergonomische bureaustoel zijn bovenstaande stappen ook bij u in Den Bosch in no time geregeld!

Video afspelen over Ergonomische kantoorstoel Tilburg

Bestel nu uw nieuwe kantoormeubelen Den-Bosch

Interesse in ons assortiment? Neem vandaag nog contact op met Heijka Kantoormeubelen op telefoonnummer 0416-235665 of 013-5340402 of mail naar sales@heijka.nl. Maak uw werkomgeving in Den-Bosch gezonder en productiever met nieuwe kantoormeubelen in Den Bosch!

Of breng een bezoek aan onze showroom, bekijk de collectie in onze webshop of een greep uit de bureaustoelen collectie op Heijka Youtube kanaal