De voordelen van een flexibele kantoorinrichting

De voordelen van een flexibele kantoorinrichting

Heijka Kantoormeubelen is gespecialiseerd in het flexibel inrichten van verschillende soorten kantoorruimtes. Wil jij jouw kantoor ook opnieuw laten inrichten, maar weet je nog niet zeker of die flexibele kantoorinrichting bij jou past? Laat je dan overtuigen door de informatie op deze pagina door te lezen. In onderstaande alinea’s lees je namelijk van welke voordelen je profiteert als je jouw kantoor flexibel inricht.

Flexwerken wordt gestimuleerd

Het eerste voordeel van een flexibele kantoorinrichting, is dat flexwerken gestimuleerd wordt. Vind je het achterhaald om je medewerkers stuk voor stuk achter een vast bureau neer te zetten, waar ze de rest van hun carrière moeten zitten? Richt je kantoor dan flexibel in, om flexwerken te stimuleren.

Een groot voordeel van flexwerken is weer dat deze manier van werken de samenwerking op kantoor stimuleert. Als het flexwerken goed wordt doorgevoerd, zitten diverse afdelingen wat vaker door elkaar heen. Hierdoor gaat samenwerken een stuk gemakkelijker, zonder dat je hier enige moeite voor hoeft te doen als directeur van jouw bedrijf.

Een opsomming:

 • Flexwerken wordt gestimuleerd

 • Je kunt langer genieten van je inrichting

 • Je kantoor heeft een innovatieve uitstraling

 • Een flexibele inrichting met Heijka Kantoormeubelen

Je kunt langer genieten van je inrichting

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Laat je jouw kantoor inrichten volgens een vast interieurplan, dan heb je hier zeker enkele jaren plezier van. Echter, als jouw bedrijf een stuk kleiner of juist een stuk groter wordt, is de kans groot dat jouw interieurplan niet meer bij je organisatie past. Zonde, want dit betekent dat je jouw kantoor weer opnieuw in moet laten richten.

Kies je voor een flexibele kantoorinrichting, dan is dit niet nodig. Deze inrichting kan namelijk gemakkelijk aangepast worden op de nieuwe situatie waar jouw bedrijf in verkeert. Wordt jouw bedrijf kleiner? Dan kun je jouw inrichting hier gemakkelijk op aanpassen. Wordt je bedrijf juist groter? Dan heb je in een mum van tijd nieuwe werkplekken gecreëerd. Ook als je twee afdelingen wil splitsen of juist wil samenvoegen, kun je jouw inrichting hier gemakkelijk op afstemmen. Ideaal!

Je kantoor heeft een innovatieve uitstraling

Tot slot heeft een kantoor met flexibele inrichting een hele andere uitstraling dan een kantoor met vaste inrichting. Een kantoor met vaste inrichting kan er heel mooi uit zien, maar is vaak wel een beetje stijf en ouderwets. Een kantoor met flexibele inrichting hoort bij een innovatief en trendy bedrijf. Met een flexibele inrichting laat je simpelweg zien dat jouw bedrijf zich gemakkelijk aan kan passen, dat iedereen goed met elkaar kan samenwerken en dat je weet wat Het Nieuwe Werken inhoudt.

Een flexibele inrichting met Heijka Kantoormeubelen

Wil jij van bovenstaande voordelen profiteren? Laat je kantoor dan flexibel inrichten door Heijka Kantoormeubelen. Wij hebben diverse meubelen in ons assortiment die jou helpen je kantoor op en top flexibel in te richten. Deze meubelen kun je bekijken in onze online catalogus. Wil je meer weten over een meubelstuk in onze catalogus? Neem dan contact met ons op, want wij vertellen je graag meer over dit item.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Uittrekframe 80 cm

 • Hangmappenframe
 • Afmeting 80 cm
 • t.b.v. roldeurkast

145 excl. btw

beschikbaar voor levering

Werkblad 140 x 80 cm Logan eiken T-539

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Decor blad Logan eiken
 • Kleur T-539

101 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot 100 x 80 Zwart Wit

 • Afmeting 100 x 80 cm
 • Blad wit poten zwart
 • Handig als aanbouwtafel

274 excl. btw

beschikbaar voor levering

Zit-sta bureau onderstel 160 Aluminium

 • Afmeting 160 cm
 • Kleur poten aluminium
 • Exclusief bureaublad

494 excl. btw

beschikbaar voor levering