De voordelen van duurzame kantoormeubelen

Heijka Kantoormeubelen is al jaren gespecialiseerd in het verkopen van duurzame kantoormeubelen. Schaf je duurzame meubelen aan om jouw kantoorruimte in te richten, dan profiteer je van diverse voordelen. De drie belangrijkste voordelen worden in dit artikel beschreven.

Je doet een investering voor de lange termijn

Zeker als je jouw gehele kantoorruimte opnieuw wil inrichten, is de investering groot. Door duurzame kantoormeubelen aan te schaffen, weet je in ieder geval dat je jaren plezier hebt van jouw investering. Duurzame kantoormeubelen gaan namelijk vele jaren mee, ook bij intensief gebruik. Vind je het belangrijk om een investering voor de lange termijn te doen? Dan ben je bij Heijka Kantoormeubelen aan het juiste adres.

Omdat je vele jaren plezier hebt van jouw duurzame kantoormeubelen, bespaar je op de lange termijn geld. Koop je goedkopere meubels die je na enkele jaren weer moet vervangen? Dan is de kans groot dat je investering uiteindelijk groter is. Goedkoop is vaak duurkoop, ook bij het aanschaffen van kantoormeubelen.

Een opsomming:

 • Je doet een investering voor de lange termijn

 • Je kantoormeubelen zien er representatief uit

 • Je draagt bij aan een beter milieu

 • Duurzame kantoormeubelen kopen? Bekijk ons assortiment

Je kantoormeubelen zien er representatief uit

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Duurzame kantoormeubelen zijn doorgaans wat prijziger dan kantoormeubelen die minder lang mee gaan, maar dit is niet voor niets. Duurzame kantoormeubelen gaan namelijk niet alleen langer mee, maar zien er bovendien beter uit. Door in duurzame kantoormeubelen te investeren, ziet jouw kantoorruimte er een stuk professioneler en representatiever uit. Vind je het niet alleen belangrijk om een fijne werkplek te creëren voor je werknemers, maar wil je ook een goede indruk achterlaten bij de klanten, leveranciers en andere partijen die jouw kantoor bezoeken? Dan raden wij je aan in duurzame kantoormeubelen te investeren.

Je draagt bij aan een beter milieu

Koop je niet-duurzame kantoormeubelen die je over enkele jaren weer moet vervangen, dan heeft dit een grote invloed op het milieu. De nieuwe meubelen die je koopt, moeten namelijk weer geproduceerd worden en hier zijn niet alleen materialen als hout voor nodig, maar wordt ook veel energie bij gebruikt in de fabriek.

Door lang met je kantoormeubelen te doen, is je ecologische voetafdruk een stuk kleiner. Vind je het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, waarbij je rekening houdt met het kwetsbare milieu? Dan is de aanschaf van duurzame kantoormeubelen altijd beter dan de aanschaf van goedkopere meubelen die je over enkele jaren weer moet vervangen.

Duurzame kantoormeubelen kopen? Bekijk ons assortiment

Ben jij overtuigd van de vele voordelen van een duurzame kantoorinrichting? Bekijk dan ons grote assortiment duurzame kantoormeubelen. En heb je hulp nodig met het duurzaam inrichten van jouw kantoor? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen je graag jouw kantoorruimte comfortabel, representatief én duurzaam in te richten. Met een beetje hulp van Heijka Kantoormeubelen heb je een prachtige kantoorruimte inrichting, waar je vele jaren plezier van hebt.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau 4-poot 160 x 80 Aluminium Wit

 • Afmeting 160 x 80 cm
 • Blad wit poten aluminium
 • Model 4-poot

268 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot 120 x 80 Zwart Havanna

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Blad havanna poten zwart
 • Model 4-poot

255 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureaublad 140 x 80 cm Wit U11026VV

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Decor blad wit
 • Kleur U11026VV

116 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot 140 x 80 Antraciet Wit

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Blad wit poten antaciet
 • Model 4-poot

261 excl. btw

beschikbaar voor levering