De toekomst van de werkplek: meer focus op welzijn

De werkplek is drastisch aan het veranderen. Waar er vroeger vooral een focus lag op het plaatsen van zo veel mogelijk medewerkers op zo min mogelijk ruimte, is er steeds meer bekend over de voordelen van de moderne werkplek.

In de moderne werkplek staan punten zoals welzijn en productiviteit centraal. Dit biedt voordelen voor werknemers, die hiermee het maximaal haalbare uit iedere dag kunnen halen, terwijl het ook nog eens talloze voordelen voor uw bedrijf met zich meeneemt. Zo kan een stijging in productiviteit al snel een gigantische invloed hebben op de levertijden van uw diensten en producten.

Maar hoe ziet dat er nu uit, de werkplek van de toekomst? Dat begint bij een goede focus op het welzijn van uw medewerkers, zodat zij zich iedere dag verder kunnen ontplooien. En dan draait het niet alleen om een goed salaris, goede extra’s zoals verzekeringen of pensioen en de juiste sfeer; het draait om nog veel meer.

Zo ziet de toekomst eruit

De toekomst van de werkplek draait vooral om het laten ontplooien van uw medewerkers. En daar zijn verschillende factoren van invloed. Hoe beter u invulling kunt geven aan deze factoren, hoe groter de kans dat uw medewerkers ook echt iedere dag het maximale uit de werkdag kunnen halen. Dat is ook exact waar de meeste werkgevers naar op zoek zijn, want het draagt bij aan een aanzienlijk snellere groei binnen de organisatie.

Dit betekent dat werkgevers met werknemers moeten gaan zitten en moeten kijken welke mogelijkheden er zijn om de werkomstandigheden van de medewerkers verder te verbeteren. Dit heeft simpelweg een grote invloed op de manier waarop de medewerkers het werk uitvoeren, dus het loont al snel om hier de tijd voor te nemen. Deze uren betalen zich vaak veel beter uit dan de uren die normaal gesproken in de normale werkzaamheden worden gepompt.

Een opsomming:

 • Zo ziet de toekomst eruit

 • Wat kunt u voor de toekomst doen?

Wat kunt u voor de toekomst doen?

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Als u bezig bent om uw organisatie voor te bereiden op een betere toekomst dan is het goed om te kijken welke investeringen u kunt doen in het welzijn van uw medewerkers. Zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om uw medewerkers een sportabonnement aan te bieden? En kunt u bijvoorbeeld de kwaliteit van de lunch verbeteren, zodat uw medewerkers betere voeding binnenkrijgen?

Factoren zoals deze kunnen optimaal worden vervuld door bedrijven die hier specifiek budgetten voor vrijmaken. Dit helpt bij het samenstellen van een ideale werkomgeving waarin iedere medewerker zich maximaal kan ontplooien en waarin de organisatie hier maximaal de vruchten van plukt. En dat loont dus ook zeker voor u.

Bekijk hierom altijd welke mogelijkheden er zijn om budget vrij te maken waarmee een focus kan worden gelegd op het welzijn van uw medewerkers. Want hoe beter uw medewerkers zich voelen, hoe beter het uiteindelijk voor de organisatie zal zijn. En dat is uiteindelijk altijd wat u voor uw bedrijf wilt: goede medewerkers, een hoge productiviteit en snelle levering van uw diensten en producten.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau 4-poot 200 x 100 Aluminium Robson eiken

 • Afmeting 200 x 100 cm
 • Blad robson eiken poten aluminium
 • Model extra groot

339 excl. btw

beschikbaar voor levering

Zit-sta kruk Mango wit | zwart • Zitting in stof blauw
 • Onderstel wit
 • Volledig roteerbaar

251 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot Slinger 180 x 80 cm Wit Havanna

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Blad havanna onderstel wit
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

415 excl. btw

beschikbaar voor levering

Roldeurkast 135 x 120 cm Aluminium • Afmeting 135 x 120 x 43 cm
 • Kleur aluminium ral 9006
 • 2 legborden

471 excl. btw

beschikbaar voor levering