the next big thing bij kantoorinrichting

De next big thing bij kantoormeubilair

One size fits all kantoormeubilair

Want stoelen, bureaus en ander kantoormeubilair kan het beste voor iedereen op maat worden ontworpen. Het kan veel tijd en geld kosten om voor iedere medewerker aparte kantoormeubelen aan te schaffen. Omdat iedere medewerker een andere lengte heeft, wellicht al klachten ervaart en bepaalde lichaamshoudingen gewend is moet iedere werkplek nog volledig op maat worden ingericht.

Maar dankzij het kantoormeubilair dat geschikt is voor iedereen, kun je als werkgever voor de gehele werkvloer nieuwe meubelen aanschaffen zonder per medewerker rekening te moeten houden met al deze aspecten.

“trea” is een van de nieuwste meubelen die zich richt op dit concept. Het maakt niet uit wie er in de stoel gaat zitten want iedereen zit comfortabel in de stoel. Tijdens het ontwerp is rekening gehouden met de bouw van het lichaam en is gekeken welke punten de meeste invloed hebben op een gezonde lichaamshouding.

De stoel kan bovendien volledig op maat worden opgesteld. Bureaustoelen hebben over het algemeen wieltjes zodat je eenvoudig op de werkvloer kunt rondrijden van bureau naar printer en andere plekken binnen de werkplek. Maar je kunt de stoel ook bestellen met poten zodat het voldoende stabiliteit biedt wanneer je langere tijd stil moet zitten.

De toekomst van kantoormeubilair

Nu er meer gekeken wordt naar het massaal kunnen produceren van kantoormeubilair dat geschikt is voor iedere gebruiker komen er steeds meer goede kantoormeubels op de markt. Niet alleen stoelen moeten op de werkplek voldoen aan ergonomische eisen. Werkbureaus, toetsenborden en kantooraccessoires moeten ook aan de hand van deze eisen zijn ontworpen.

Het is daarom ook niet verrassend dat steeds meer producenten van kantoormeubilair kijken naar de mogelijkheden om iedereen te voorzien van de juiste meubelen. Dit voorkomt hoge kosten voor het op maat opstellen van ieder individueel meubel. En dankzij de mogelijkheid om dergelijke kantoormeubelen in bulk te produceren wordt het voor producenten steeds interessanter.

Een opsomming

 • One size fits all kantoormeubilair

 • De toekomst van kantoormeubilair

 • Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kantoor

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kantoor

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Welke veranderingen de toekomst nog meer gaat brengen is nog afwachten. De primaire kantoormeubelen worden steeds beter geoptimaliseerd voor iedere gebruiker maar er zijn nog geen meubelen die een hele nieuwe weg inslaan. Het lijkt er met de huidige ontwikkelingen in ieder geval op dat we hier niet lang meer van zijn verwijderd.

Behoefte aan kantoormeubilair dat aansluit bij meerdere werknemers? Kijk dan in ons assortiment met One size fits all-kantoormeubelen zoals monitorarmen, verstelbare bureaus enkantoorstoelen met lift.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Zit-sta bureau onderstel 180 Aluminium

 • Afmeting 180 cm
 • Kleur poten aluminium
 • Exclusief bureaublad

494 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 120×80 Zwart Logan eiken

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Decor blad Logan eiken
 • Kleur poten zwart

589 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureaustoel Schijndel

 • Multifunctionele bureaustoel
 • 5 jaar garantie
 • Arbo norm: EN 1335

419 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot 120 x 80 Zwart Robson eiken

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Blad robson eiken poten zwart
 • Model 4-poot

255 excl. btw

beschikbaar voor levering