De juiste werkplek voor de juiste prijs

Bent u op dit moment bezig om de werkplekken op uw werkvloer om te zetten naar werkplekken die meer focus leggen op productiviteit? Dan is het goed dat u dit artikel bent tegengekomen. Wij leggen u in dit artikel graag uit welke mogelijkheden u heeft om de beste werkplekken voor de juiste prijs samen te stellen.

Wij gaan in dit artikel verder in op de verschillende onderdelen van een goede werkplek en hoe u deze onderdelen voor de beste prijs kunt krijgen. Zo kunt u altijd zeer eenvoudig een werkplek samenstellen die exact inspeelt op de doelen die u voor uw organisatie heeft: een betere productiviteit, de hoogst haalbare tevredenheid bij klanten en welzijn voor uw medewerkers.

Begin bij een goed bureau

Het bureau heeft een grote invloed op de zithouding van een medewerker. Een goede zithouding is de basis voor een goede werkdag. Hoe beter iemand achter het bureau zit, hoe groter de kans dat zij met een goede productiviteit kunnen werken. Het loont dus altijd om te kijken welke mogelijkheden u heeft om het juiste bureau te kopen.

Dit begint bij een goed gesprek met een medewerker. Zij weten zelf het beste welke verbeterpunten er op dit moment zijn op basis van de oude werkplek. Wellicht hebben zij last van hun rug, is het bureau te laag of is het bureau simpelweg te klein. Als u naar de behoeftes van uw medewerkers luistert dan koopt u altijd het juiste bureau voor deze werkplek.

Een opsomming:

 • Begin bij een goed bureau

 • Ga verder met een goede bureaustoel

 • Kies eventuele extra’s

 • Zie een werkplek altijd als een investering

Ga verder met een goede bureaustoel

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Naast het bureau is het vanzelfsprekend belangrijk om de basis voor de rest ook zo goed mogelijk in te vullen. Begin hierom met het uitkiezen van een bureaustoel die aansluit bij de behoeftes van uw medewerker. Een goed bureau is stap 1, een goede bureaustoel is stap 2. Door deze stappen te doorlopen, kunt u samen met de medewerker de ideale kantoormeubels uitzoeken.

Bij het kopen van een bureaustoel is het onder andere belangrijk om op ergonomie te letten. Ergonomische bureaustoelen bieden aanzienlijk meer comfort voor het lichaam dan bureaustoelen die niet op de ergonomische behoeftes inspelen. Het loont daarom altijd om te kijken welke mogelijkheden u hierbij heeft.

Kies eventuele extra’s

Een werkplek bestaat niet slechts uit een bureaustoel en een bureau. U kunt hier ook talloze andere extra’s voor aanschaffen, zodat u de werkplek nog verder kunt verbeteren. Koop bijvoorbeeld monitorarmen, waarmee u de zithouding van uw medewerkers nog verder kunt verbeteren. Daarbij kan een voetensteun ook een ideale toevoeging zijn, omdat de zithouding hierdoor nog verder verbetert.

Zie een werkplek altijd als een investering

Een nieuwe werkplek brengt kosten met zich mee. Wanneer u investeert in een ergonomische werkplek dan kunt u altijd uitgaan van een hoger kostenplaatje dan wanneer u investeert in een reguliere werkplek. Houd hierbij altijd in gedachte dat deze investering zichzelf zal terugbetalen, omdat er talloze voordelen zijn waar uw medewerkers op dat moment van kunnen genieten.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau zit sta 200×80 Aluminium Natuur eiken

 • Afmeting 200 x 80 cm
 • Decor blad natuur eiken
 • Kleur poten aluminium

655 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot 200 x 100 Antraciet Havanna

 • Afmeting 200 x 100 cm
 • Blad havanna poten antraciet
 • Model extra groot

339 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot 140 x 80 Aluminium Havanna

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Blad havanna poten aluminium
 • Model 4-poot

261 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot 140 x 80 Zwart Logan eiken

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Blad logan eiken poten zwart
 • Model 4-poot

261 excl. btw

beschikbaar voor levering