Welke bekleding op een werkstoel

De juiste bekleding voor uw werkstoelen

Werkstoel met stof

Stof wordt bij een groot aantal bureaustoelen en werkstoelen gebruikt. Het biedt een zachte structuur die goed samengaat met de opvulling van de stoel. Stof wordt gebruikt op het zitvlak en de rugleuning van de werkstoel. Dit biedt comfortabele werkstoelen die vrijwel iedere lichaamshouding kunnen ondersteunen.

De look van stof kan volledig naar wens worden bepaald. Omdat stof eenvoudig kan worden gekleurd is het mogelijk om de werkstoelen in vrijwel iedere kleur te leveren. Enkele kleuren zijn standaard leverbaar, maar voor aanvullende kleuren kunnen op maat oplossingen worden geboden. Zo wordt iedere werkstoel op uw werkvloer volledig naar wens samengesteld en krijgt uw werkvloer een unieke look.

Stof is eenvoudig schoon te maken, maar bepaalde kleuren kunnen opvallende vlekken bevatten. Het is daarom eventueel nodig om een extra coating over uw stoffen werkstoel aan te brengen. Dit voorkomt vieze plekken die de look van uw werkstoel aantasten.

Werkstoel met lederen bekleding

Leer biedt een fantastische uitstraling voor uw werkstoel. Het onderscheidt uw werkstoel van de normale versies en oogt als geen andere stof. Leer wordt binnen het kantoormeubilair voor weinig elementen gebruikt, maar uw werkstoel is een van de meubelen waar leer optimaal kan worden gebruikt.

Een lederen bekleding biedt daarnaast ook een geweldig comfort. De harde ondergrond zal tijdens de eerste gebruiken wennen zijn, maar naarmate u de werkstoel vaker gebruikt neemt het comfort van de stoel ook steeds verder toe. In combinatie met goede vulling in uw werkstoel zal leer een prettig zitvlak bieden.

Leer is verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Donkerleer wordt veelal voor werkstoelen gebruikt, maar er speelt een trend binnen werkstoelen om ook lichte leersoorten te gebruiken. U kunt net als bij de stoffen werkstoelen uw lederen werkstoel volledig naar wens samenstellen. Zo krijgt u een eindresultaat dat volledig aansluit bij de look en feel die u op uw werkvloer wilt creëren.

Een opsomming

 • Werkstoel met stof

 • Werkstoel met lederen bekleding

 • Metalen werkstoel: zonder bekleding

Metalen werkstoel: zonder bekleding

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Dan zijn er nog de werkstoelen zonder bekleding; de metalen werkstoelen. Bij deze stoelen wordt geen bekleding aangebracht, omdat er ook geen verzachtende elementen op de werkstoelen gemonteerd zijn. Metalen werkstoelen worden vooral gekozen om de unieke look. Wat betreft ergonomie en comfort liggen deze werkstoelen flink achter.

Maar de metalen werkstoel kan interessant zijn wanneer er op uw werkvloer veel andere metalen elementen aanwezig zijn. U kunt eventueel zelf verzachtende onderdelen, zoals kussens, op de werkstoelen aanbrengen. Zo krijgt u toch toegang tot het comfort waar u tijdens het werk naar op zoek bent.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau zit sta 180×90 Antraciet Licht eiken

 • Afmeting 180 x 90 cm
 • Decor blad licht eiken
 • Kleur poten antraciet

677 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau T-poot Slinger 120 x 80 cm Grijs Natuur eiken

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Blad Natuur eiken – poten grijs
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

313 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot 120 x 80 Zwart Natuur eiken

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Blad natuur eiken poten zwart
 • Model 4-poot

255 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureaublad 180 x 80 cm Natuur eiken T-600

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Decor blad Eiken natuur
 • Kleur T-600

114 excl. btw

beschikbaar voor levering