Kantoorverlichting optimaal verbeteren

De gehele kantoorverlichting in uw bedrijf snel verbeteren

Vervang de huidige kantoorverlichting voor LED

LED-verlichting is een van de meest duurzame manieren om het energieverbruik binnen uw onderneming omlaag te brengen. De verlichting verbruikt tot wel 70% minder energie dan traditionele TL-buizen en lampen.

Investeren in LED-verlichting brengt een redelijke prijs met zich mee. De prijs per TL-buis en lamp ligt aanzienlijk hoger dan de normale lampen die u waarschijnlijk nu in het plafond heeft. Deze investering kan daarom al snel enkele duizenden euro’s kosten.

Maar de terugverdientijd van LED-verlichting is zeer aantrekkelijk. Al binnen enkele jaren is het verschil in energieverbruik hoger dan de investering die u hiervoor gedaan heeft. Gemiddeld verdienen bedrijven de investering in kantoorverlichting binnen 3 tot 5 jaar terug.

Bovendien investeert u ook in het verbeteren van het milieu wanneer u kiest voor kantoorverlichting en vergroot u hiermee de duurzaamheid van uw onderneming.

 

Installeer bewegingsdetectoren

Als uw kantoorverlichting de gehele dag brandt dan is de kans groot dat deze ook brandt als er niemand aanwezig is. Hierdoor stijgt het energieverbruik aanzienlijk, de verlichting brandt op deze momenten onnodig.

Met bewegingsdetectoren kunt u ervoor zorgen dat de verlichting aanzienlijk minder zal branden. Niet alleen blijven de lampen zo ‘s nachts uit – wat al kan resulteren in 50% minder verbruik – maar ook tijdens lunchpauzes en momenten dat het personeel niet aanwezig is zal het verbruik aanzienlijk lager liggen.

Het installeren van de bewegingsdetectoren is snel gebeurd en zorgt direct na installatie voor een besparing op het energieverbruik. Dit zal ertoe leiden dat uw energiekosten flink afnemen. De detectoren zorgen overdag voor gemiddeld 30% besparing en kunnen ‘s nachts voor 100% besparing zorgen.

Een opsomming

 • Vervang de huidige kantoorverlichting voor LED

 • Installeer bewegingsdetectoren

 • Deel het plafond efficiënter in

Deel het plafond efficiënter in

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

De lichtval op de bureau’s van uw werknemers is essentieel voor de hoeveelheid licht die iedere werknemer krijgt. Dit heeft invloed op de productiviteit van uw personeel. Als zij alles op het bureau goed kunnen zien en lezen dan stijgt de productiviteit en wordt de hoeveelheid fouten die zij maken flink verlaagd.

U kunt uw plafond efficiënter laten indelen om zo meer licht in uw kantoor te krijgen en hierbij ook minder lampen te gebruiken. Met een verlichtingsplan ziet u exact waar de lampen geplaatst moeten worden. Dit kan ervoor zorgen dat er in het nieuwe plan aanzienlijk minder lampen in het plafond worden aangebracht.

Door een lager aantal lampen zal de verlichting minder verbruiken. Zo kunt u flink besparen op de investering in kantoorverlichting en ook het energieverbruik omlaag brengen. Laat de verlichting pas aanbrengen nadat u een uitgebreid verlichtingsplan heeft laten tekenen. Dit verhoogt de uiteindelijke besparing op uw energierekening.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureaustoel Verona Wit – Groen


 • Gekleurde bureaustoel
 • 2 garantie
 • Arbo norm : NEN EN 1335

299 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau onderstel zit-sta Wit

 • Afmeting 120-180 cm
 • Kleur poten wit
 • Exclusief bureaublad

464 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureaublad 120 x 80 cm Havanna R42006VV

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Decor blad Havanna
 • Kleur R42006VV

101 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 120×80 Antraciet Havanna

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Decor blad Havanna
 • Kleur poten antraciet

589 excl. btw

beschikbaar voor levering