Een goede bureaustoel is de basis voor ergonomie.

Zit u niet meer lekker?

Om lekker te kunnen werken is een juiste bureaustoel van groot belang. De juiste stoel zorgt ervoor dat u precies goed zit. Goed zitten is namelijk van veel factoren afhankelijk. Ten eerste heeft u uw eigen figuur en favoriete zithouding. De ideale stoel is precies daarop af te stemmen. Daarnaast is er veelvuldig wetenschappelijk onderzoek gedaan naar wat precies de beste zithouding is om lang in te werken. Er is immers bewezen dat mensen met een kantoorbaan maar liefst 80.000 uur van zijn of haar leven op kantoor zit.. U kunt dus maar beter een perfect zittende bureaustoel hebben!

Wij hebben een bureaustoel voor iedereen

Heijka Kantoormeubelen heeft een groot assortiment aan bureaustoelen. In vele kleuren en maten. Van een basis bureaustoel tot een indrukwekkende managersfauteuil. Daarnaast presenteren wij met grote trots de ergonomische bureaustoel. Wilt u namelijk dat u en uw medewerkers zo goed mogelijk zitten? Dan is deze stoel precies wat u zoekt. Een ergonomische bureaustoel is dusdanig af te stellen dat degene die erop zit minder kans heeft last te krijgen van zijn of haar rug, nek of schouders. De hoogte van de armleuning is te verstellen, de bolling van de rugleuning kan aangepast worden, de hoogte en diepte van het zitvlak zijn tot op de millimeter af te stellen. Kortom, op een ergonomische bureaustoel zit werkelijk iedereen lekker!

Ergonomisch werken

Een juiste zitplek biedt werknemers en het bedrijf vele voordelen. Zo werken mensen die lekker zitten productiever, enthousiaster, vrolijker en efficiënter. Daarnaast krijgen mensen die op een juiste stoel zitten minder tot geen pijn in hun rug, nek en schouders. Ook hoofdpijn komt aanzienlijk minder voor, omdat de bureaustoel precies goed is afgesteld op de afstand tot het scherm op uw bureau. En dit leidt uiteindelijk tot minder ziekte-uitval van u en/of uw medewerkers! Breng dus snel een bezoekje aan Heijka Kantoormeubelen en kies ook uw perfecte stoel uit! Met de perfecte stoel, en het juist plaatsnemen erop, werkt iedereen beter. Houd dus rekening met de volgende tips. Zorg dat u:

  1. Ontspannen plaatsneemt; laat zwaartekracht zijn werk doen
  2. Met beide handen aan het werk bent
  3. Rechtop zit
  4. Alles binnen handbereik heeft liggen
  5. Werkt op de juiste hoogte

Top 5 bureaustoelen 2021

kantoorstoel Vienna
Op plaats 5 bureaustoel Vienna
Ergonomische bureaustoel Eindhoven
Op plaats 4 bureaustoel Eindhoven
Kantoorstoel Torino net
Op plaats 3 bureaustoel Torino netwave
Kantoorstoel vigo
Op plaatst 2 bureaustoel Vigo
Kantoorstoel curve
Op plaats 1 bureaustoel curve
NPR1813 kantoorstoel lx282
Nieuwkomer 2023 NPR1813 bureaustoel LX282

Kies ook voor lekker zitten

Bel vandaag nog met Heijka Kantoormeubelen als u ook lekker wilt zitten. Bel naar telefoonnummer 0416-235665 of 013-5340402 of stuur een e-mail naar sales@heijka.nl. Kies ook voor onze (ergonomische) bureaustoel!

Als u op zoek bent naar kantoormeubelen uit de regio BredaTilburgEindhoven en Den-Bosch. Dan hebben wij een mooie collectie aan bureaustoelen en ergonomische meubelen. Maar ook voor de andere regio`s AmsterdamUtrechtNijmegen of Apeldoorn hebben we mogelijkheden.