1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Bureaustoel Vigo

Kantoorstoelen

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 307,00
€ 371,47 incl. btw


  • Degelijke Bureaustoel
  • 3 jaar garantie
  • Arbo norm : NEN EN 1335
Artikelcode: BSTVIG001
Geleverd binnen 7 dagen

De Vigo bureaustoel is een uitstekende keuze wanneer u zoekt naar een bureaustoel die u urenlang achtereen een hoog comfort kan bieden. Het is erg hinderlijk wanneer u gedurende de werkdag last krijgt van klachten door een bureaustoel die een verminderde kwaliteit heeft. Met de Vigo bureaustoel kunt u dit voorkomen. De bureaustoel gaat jarenlang mee zonder aan kwaliteit te verliezen.

De beste kwaliteiten in de Vigo bureaustoel

U vindt gegarandeerd de beste kwaliteiten en kenmerken in de Vigo bureaustoel, waaronder een 4-locking synchroon techniek en een DIN gaslift. De stoel is voorzien van een duurzaam en stabiel voetenkruis van aluminium en heeft een instelbare gewichtsregeling. De multifunctionele armleggers bieden u maximaal comfort.

Ruim verstelbaar

De Vigo bureaustoel is ruim verstelbaar, waardoor u deze perfect passend kunt maken aan uw lichaamslengte en uw persoonlijke voorkeuren. De zithoogte is minimaal 47 centimeter en maximaal 56 centimeter. De diepte van de zitting kan worden ingesteld tussen de 44.5 en de 49.5 centimeter en de rugleuning kan in hoogte worden aangepast tussen de 101 en de 110 centimeter. De rugleuning en de zitting kennen een gelijke breedte van 46 centimeter.

Vanuit voorraad leverbaar

Wanneer u interesse heeft in de Vigo bureaustoel, dan kunnen wij u deze vanuit voorraad leveren in de kleuren blauw en zwart. U heeft dan ook de mogelijkheid om de kleur goed aan te passen naar uw voorkeur of naar het interieur.

Extra informatie:

De Vigo bureaustoel is voorzien van de norm NEN EN 1335 en bekleed met stofgroep forty. Naar wens kan de stoel tegen een meerprijs worden voorzien van zachte wielen. U krijgt de Vigo bureaustoel geleverd met drie jaar garantie.

 

Handleiding 

Specificaties
Stofkleur zitting Zwart
Uitvoering rug Gestoffeerd
Gewichtsregeling Ja
Zit diepte verstelling Ja
Voetenkruis Zwart kunststof
Model armlegger 3-d
Synchroon mechaniek 4-Locking
Normering NEN EN 1335
Verstelbare lendensteun Nee
Rug in hoogte verstelbaar Ja
Ook interessant voor jou
Bureaustoel Tilburg Bekijken
Bureaustoel Tilburg
Bureaustoel Almere Bekijken
Bureaustoel Almere
Bureaustoel Nijmegen Bekijken
Bureaustoel Nijmegen
Bureaustoel Den Haag Bekijken
Bureaustoel Den Haag