1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Bureaustoel Utrecht

Kantoorstoelen

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 494,00
€ 597,74 incl. btw


  • Geschikt tot max. 150 kg
  • 3 jaar garantie
  • Arbo norm : NEN EN 1335
Artikelcode: BSTHEA001
Geleverd binnen 7 dagen

Bureaustoel Utrecht is een zeer moderne bureaustoel welke is voorzien van de meest praktische voordelen. Zo is de bureaustoel voorzien van een DIN gaslift in klasse 4, een 2-locking synchroon techniek en een Donati mechaniek. De gewichtsregeling is volledig instelbaar en het design wordt ondersteund door een bijzonder sterk voetenkruis van staal.

Een aangenaam zitcomfort

De bureaustoel biedt u een uitstekend zitcomfort, en daarmee uiteraard ook een aangenaam werkcomfort. De armleggers zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar en ook de rugleuning en de zitting kan worden aangepast aan de persoonlijke wensen. Veel bureaustoelen zijn voor de meeste mensen net even te hoog of te laag. Met bureaustoel Utrecht heeft u hier zeker geen last van. Met de DIN gaslift stelt u de hoogte van de stoel in tussen de 47 en 56 centimeter.

Uitstekende ondersteuning

Tijdens uw werk heeft u een goede ondersteuning van de stoel nodig. Dit voorkomt dat u lichamelijke klachten ontwikkelt als gevolg van een verkeerde werkhouding. Bureaustoel Utrecht helpt u om een gezonde werkhouding aan te nemen en te houden. Er is veel aandacht besteed aan het design, waardoor u er een goede ondersteuning van ondervindt.

De afmetingen

Bureaustoel Utrecht heeft een hoge rugleuning van 70 centimeter hoogte. De breedte van de rugleuning is 53 centimeter en is daarmee even breed als de zitting. De diepte van de zitting is 48 centimeter. De stoel zorgt voor een fijn zitcomfort en kent een lange levensduur door de hoogwaardige kwaliteit die gelegd is in het moderne design.

Extra informatie:

Bureaustoel Utrecht is direct uit voorraad leverbaar en is uitgevoerd met een zitting en rugleuning in standaard zwart. U krijgt drie jaar garantie op deze bureaustoel. Maximaal belastbaar met 150 kilogram.

 

Handleiding 

Specificaties
Stofkleur zitting Zwart
Uitvoering rug Gestoffeerd
Gewichtsregeling Ja
Voetenkruis Aluminium gepolijst
Model armlegger Standaard
Synchroon mechaniek 2-Locking
Normering NEN EN 1335
Ook interessant voor jou
Bureaustoel Eindhoven Bekijken
Bureaustoel Eindhoven
Bureaustoel Tilburg Bekijken
Bureaustoel Tilburg
Bureaustoel Almere Bekijken
Bureaustoel Almere
Bureaustoel Breda Bekijken
Bureaustoel Breda
Een aanrader voor jou!
Zachte bureaustoel wielen Bekijken
Zachte bureaustoel wielen