1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Bureaustoel Torino

Kantoorstoelen

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 419,00
€ 506,99 incl. btw


  • Degelijke bureaustoel
  • 3 jaar garantie
  • Arbo norm : NPR 1813
Artikelcode: BSTTOR001
Geleverd binnen 7 dagen

De Torino bureaustoel biedt u optimaal comfort tijdens uw werkuren. Iedere werkplek verdient een goede stoel, vooral omdat hier toch vaak lange uren gemaakt worden. Een bureaustoel met een matige kwaliteit kan zorgen voor lichamelijke klachten, waardoor de productiviteit ook afneemt. Om de hele dag comfortabel en klachtenvrij te kunnen werken is het nodig om te kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige bureaustoel. De Torino bureaustoel is dan absoluut een goede keuze.

Aangename rondingen

Wanneer u plaatsneemt op de Torino bureaustoel, dan voelt u direct de optimale ondersteuning van de rugleuning. Deze kent doordachte vormingen die ervoor zorgen dat er geen drukpunten aan de rug ontstaan en dat u er gewoon comfortabel tegenaan kunt zitten. Ook de zitting kent een aangenaam design.

De specificaties

De Torino bureaustoel is voorzien van een zwart kunststof voetenkruis, welke naar wens ook vervangen kan worden door een zilverkleurig model van aluminium. De zitdiepte is met 10 centimeter te verstellen, waardoor de bureaustoel ideaal is voor diverse lichaamslengten. De gewichtsregeling is in te stellen en de armleuningen zijn multifunctioneel. Tot slot is de Torino bureaustoel voorzien van een dubbele veiligheid DIN gaslift en een 5-locking synchroon techniek.

Profiteer van het beste

De Torino bureaustoel kan worden geleverd in het zwart, direct vanuit eigen voorraad, waardoor de levertijd aangenaam kort is. Door te kiezen voor deze bureaustoel kiest u voor een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. U krijgt drie jaren garantie op de Torino bureaustoel.

Extra informatie:

Deze Torino bureaustoel voldoet aan alle eisen volgens de NPR 1813: 2010 (kolom 2 Nederlandse werkstoel). De bureaustoel kan naar wens worden voorzien van een aluminium voetenkruis tegen een meerprijs. Voor deze stoel is een TNO-TUV rapport beschikbaar.

Handleiding 

Specificaties
Stofkleur zitting Zwart
Uitvoering rug Gestoffeerd
Gewichtsregeling Automatisch
Zit diepte verstelling Ja
Voetenkruis Zwart kunststof
Model armlegger 5-d
Synchroon mechaniek 5-Locking
Normering NPR 1813
Verstelbare lendensteun Nee
Rug in hoogte verstelbaar Ja
Ook interessant voor jou
Bureaustoel Apeldoorn Bekijken
Bureaustoel Apeldoorn
Bureaustoel Waalwijk Bekijken
Bureaustoel Waalwijk
Bureaustoel Oss Bekijken
Bureaustoel Oss
Bureaustoel Kaatsheuvel Bekijken
Bureaustoel Kaatsheuvel
Een aanrader voor jou!
Zachte bureaustoel wielen Bekijken
Zachte bureaustoel wielen
Bureaustoel glijders voor bureaustoel wielen te vervangen Bekijken
Bureaustoel glijders voor bureaustoel wielen te vervangen