1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Bureaustoel Tilburg

Kantoorstoelen

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 322,00
€ 389,62 incl. btw


  • Netwave bureaustoel
  • 3 jaar garantie
  • Arbo norm : NEN EN 1335
Artikelcode: BSTCUR001
Geleverd binnen 7 dagen

Bureaustoel Tilburg is een eenvoudige en toch zeer luxe bureaustoel die u een hoog comfort biedt. De gewichtsregeling is instelbaar, evenals de zitdiepte en de lendensteun. U kunt de armleggers naar wens hoger of lager zetten en de zithoogte kan worden ingesteld op een hoogte tussen de 47 en de 56 centimeter. De zitting heeft een breedte van 51 centimeter en een diepte van 44 centimeter en is verstelbaar tot 49 cm. De rugleuning heeft een brede rugleuning en een comfortabele hoogte van 113 centimeter.

Een bureaustoel die bij u past

Wanneer u comfortabel wilt kunnen werken, dan is het belangrijk om te kiezen voor een bureaustoel die goed bij u past. Een bureaustoel met enkel standaard afmetingen kan voor u net te laag of te hoog zijn, waardoor u automatisch een verkeerde werkhouding aanneemt. Hierdoor kunt u gezondheidsklachten ontwikkelen. U kunt bureaustoel Tilburg heel eenvoudig aanpassen aan uw lichaamslengte, waardoor u altijd profiteert van een hoog zitcomfort.

Techniek

Bureaustoel Tilburg is voorzien van een DIN veiligheidsgaslift om de bureaustoel gemakkelijk en zonder kracht naar de juiste hoogte te brengen. Daarnaast is de stoel voorzien van een 4-locking synchroon techniek. Dit wil zeggen dat zowel de rugleuning als de zitting gelijk aan elkaar bewegen, waardoor u in iedere positie profiteert van een optimale ondersteuning.

Optimaal stabiel

Deze bureaustoel is voorzien van een voetenkruis van sterk kunststof. Het voetenkruis zorgt ervoor dat de stoel voortdurend stabiel is, waardoor u er zonder problemen optimaal gebruik van kunt maken op kantoor.

Extra informatie:

Bureaustoel Tilburg is goedgekeurd onder de norm NEN EN 1335 en wordt uit voorraad van Heijka geleverd, inclusief drie jaar garantie. Zowel de zitting als de netbespanning in de rugleuning is standaard uitgevoerd in de kleur zwart.

 

Handleiding 

Specificaties
Stofkleur zitting Zwart
Uitvoering rug Netwave
Gewichtsregeling Ja
Zit diepte verstelling Ja
Voetenkruis Zwart kunststof
Model armlegger 3-d
Synchroon mechaniek 4-Locking
Normering NEN EN 1335
Ook interessant voor jou
Bureaustoel Amsterdam Bekijken
Bureaustoel Amsterdam
Bureaustoel Waalwijk Bekijken
Bureaustoel Waalwijk
Bureaustoel Almere Bekijken
Bureaustoel Almere
Bureaustoel Apeldoorn Bekijken
Bureaustoel Apeldoorn