1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Bureaustoel Oss

Kantoorstoelen

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 569,00
€ 688,49 incl. btw


  • Ergonomische bureaustoel
  • 3 jaar garantie
  • Arbo norm : NEN EN 1335
Artikelcode: BSTBO001HS
Geleverd binnen 7 dagen

Bureaustoel Oss is een stoel die u een optimaal comfort zal bieden tijdens het werken. Deze bureaustoel is voorzien van een ergonomisch voorgevormd zitpolster, multifunctionele 3d armleggers en een luxe hoofdsteun voor extra comfort. Wanneer u plaatsneemt in deze bureaustoel, dan voelt u direct dat de stoel voor u gemaakt lijkt te zijn. Dit heeft natuurlijk vooral te maken met het feit dat diverse onderdelen perfect op maat te verstellen zijn.

Automatische gewichts regeling

Deze bureaustoel is voorzien van een automatische gewichtsregeling met fijn afstelling, een instelbare zitdiepte en verstelbare lendensteun. U kunt de diepte van de zitting instellen tussen de 46 en 54 centimeter en de zithoogte kan worden ingesteld op minimaal 47 centimeter en maximaal 56 centimeter. De hoogte van de rugleuning is standaard 53 centimeter en de breedte is standaard 50 centimeter. Met 51 centimeter is de zitting iets breder.

Luxe net uitvoering

Bureaustoel Oss is voorzien van een nylon zwart voetenkruis en heeft een 4-locking synchroon techniek. Daarnaast is de bureaustoel voorzien van een DIN veiligheidsgaslift. De stoel heeft een luxe uitstraling, welke wordt versterkt door de aanwezigheid van de comfortabele hoofdsteun.

Hoogwaardige kwaliteit

Als u kiest voor bureaustoel Oss, dan bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. Deze stoel is gemaakt uit de meest duurzame materialen om u ervan te verzekeren dat u er vele jaren lang comfortabel gebruik van kunt maken. Deze bureaustoel biedt u de beste mix tussen kwaliteit, comfort en duurzaamheid.

Extra informatie:

Deze bureaustoel wordt standaard in de kleur zwart geleverd. Voor de stofkleur van de zitting is er een keuze uit de rainbow collectie. Naar wens kan het voetenkruis worden vervangen door een aluminium exemplaar.

Handleiding bureaustoel Oss

Specificaties
Stofkleur zitting Zwart
Uitvoering rug Netwave
Zit diepte verstelling Ja
Voetenkruis Zwart kunststof
Model armlegger 3-d
Synchroon mechaniek 4-Locking
Normering NEN EN 1335
Verstelbare lendensteun Ja
Ook interessant voor jou
Bureaustoel Venlo Bekijken
Bureaustoel Venlo
Bureaustoel Den Haag Bekijken
Bureaustoel Den Haag
Bureaustoel Oosterhout Bekijken
Bureaustoel Oosterhout
Bureaustoel Nijmegen Bekijken
Bureaustoel Nijmegen
Een aanrader voor jou!
Zachte bureaustoel wielen Bekijken
Zachte bureaustoel wielen