1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Bureaustoel Oosterhout

Kantoorstoelen

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 419,00
€ 506,99 incl. btw


  • Ergonomische bureaustoel
  • 3 jaar garantie
  • Arbo norm : NPR 1813
Artikelcode: BSTTORNET
Geleverd binnen 7 dagen

Bureaustoel Oosterhout is de perfecte bureaustoel voor relatief langer gebruik per keer. Het aantal aanbevolen zituren per keer is 6 tot 8 uur. Deze stoel biedt u permanent rug contact met de rugleuning. U kunt er comfortabel op zitten en de bureaustoel neemt niet veel ruimte in. De bureaustoel is gemakkelijk in hoogte verstelbaar met behulp van de dubbel DIN gaslift.

Een mooi ontwerp

Bureaustoel Oosterhout is een mooie bureaustoel met een relatief eenvoudig model. Dit zorgt er natuurlijk voor dat deze bureaustoel in ieder interieur past. Om dit nog te versterken kan de stoel worden geleverd in meerdere kleuren. (standaard is zwart) De stoel is voorzien van een duurzaam en sterk voetenkruis van kunststof en de rug is voorzien van een hippe netbespanning.

De afmetingen

Deze bureaustoel neemt niet veel ruimte in en is daarmee ideaal voor op kleinere kantoren en werk- of hobbyruimten. De zithoogte kan worden ingesteld op minimaal 43 centimeter tot maximaal 56.5 centimeter hoogte. De diepte van de zitting is in te stellen van 39.5 - 50 centimeter. De hoogte van de rugleuning is 58 centimeter en de breedte is 48 centimeter. De breedte van de zitting is 47 centimeter.

Een goede keuze

Wanneer u zoekt naar een handige, eenvoudige en basic bureaustoel waarop u meerdere uren comfortabel kunt zitten, bijvoorbeeld om de administratie te doen of uw social media bij te houden, dan is bureaustoel Oosterhout een uitstekende keuze.

Extra informatie:

Bureaustoel Oosterhout wordt standaard met 5d armleuningen geleverd. U kunt de armleggers voor dit model ook wel multi functioneel noemen. De bekleding valt in de stofgroep Rainbow. U krijgt drie jaar garantie op deze bureaustoel.

Handleiding Bureaustoel Oosterhout

Specificaties
Stofkleur zitting Zwart
Uitvoering rug Netwave
Zit diepte verstelling Ja
Voetenkruis Zwart kunststof
Model armlegger 5-d
Synchroon mechaniek 5-Locking
Normering NPR 1813
Verstelbare lendensteun Ja
Ook interessant voor jou
Bureaustoel s-Hertogenbosch Bekijken
Bureaustoel s-Hertogenbosch
Bureaustoel Almere Bekijken
Bureaustoel Almere
Bureaustoel Apeldoorn Bekijken
Bureaustoel Apeldoorn
Bureaustoel Eindhoven Bekijken
Bureaustoel Eindhoven
Een aanrader voor jou!
Zachte bureaustoel wielen Bekijken
Zachte bureaustoel wielen