1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Bureaustoel Nieuwegein

Kantoorstoelen

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 502,00
€ 607,42 incl. btw


  • Luxe bureaustoel
  • 3 jaar garantie
  • Arbo norm : NEN EN 1335
Artikelcode: BSTBOD001
Geleverd binnen 7 dagen

Bureaustoel Nieuwegein is een stoel die u een optimaal comfort zal bieden tijdens het werken. Deze bureaustoel is voorzien van een ergonomisch voorgevormd zitpolster, multifunctionele armleggers en een luxe net rug. Wanneer u plaatsneemt in deze bureaustoel, dan voelt u direct dat de stoel voor u gemaakt lijkt te zijn. Dit heeft natuurlijk vooral te maken met het feit dat diverse onderdelen perfect op maat te verstellen zijn.

Verstelbare onderdelen

Deze bureaustoel is voorzien van een automatische gewichtsregeling met fijn afstelling, een instelbare zitdiepte en verstelbare lendensteun. U kunt de diepte van de zitting instellen tussen de 46 en 54 centimeter en de zithoogte kan worden ingesteld op minimaal 47.5 centimeter en maximaal 56.5 centimeter. De hoogte van de rugleuning is standaard 53 centimeter en de breedte is standaard 50 centimeter. Met 51 centimeter is de zitting iets breder.

Luxe uitvoering

Bureaustoel Nieuwegein is voorzien van een zwart kunststof voetenkruis en heeft een 4 locking synchroon techniek. Daarnaast is de bureaustoel voorzien van een DIN veiligheidsgaslift. De stoel heeft een luxe uitstraling, welke wordt versterkt door de net bespanning in de rug.

Hoogwaardige kwaliteit

Als u kiest voor bureaustoel Nieuwegein, dan bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. Deze stoel is gemaakt uit de meest duurzame materialen om u ervan te verzekeren dat u er vele jaren lang comfortabel gebruik van kunt maken. Deze bureaustoel biedt u de beste mix tussen kwaliteit, comfort en duurzaamheid.

Extra informatie:

Deze bureaustoel kan in meerdere kleuren worden uitgevoerd. Voor de stoffen zitting heeft u de keuze uit standaard zwarte kleur of een andere keuze uit de rainbow collectie. (levertijd op aanvraag)

Handleiding bureaustoel Nieuwegein

Specificaties
Stofkleur zitting Zwart
Uitvoering rug Netwave
Zit diepte verstelling Ja
Voetenkruis Zwart kunststof
Model armlegger 3-d
Synchroon mechaniek 4-Locking
Normering NEN EN 1335
Verstelbare lendensteun Ja
Ook interessant voor jou
Bureaustoel Amsterdam Bekijken
Bureaustoel Amsterdam
Bureaustoel Almere Bekijken
Bureaustoel Almere
Bureaustoel Nijmegen Bekijken
Bureaustoel Nijmegen
Bureaustoel Utrecht Bekijken
Bureaustoel Utrecht
Een aanrader voor jou!
Zachte bureaustoel wielen Bekijken
Zachte bureaustoel wielen
Bureaustoel glijders voor bureaustoel wielen te vervangen Bekijken
Bureaustoel glijders voor bureaustoel wielen te vervangen