1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Bureaustoel Goirle

Kantoorstoelen

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 362,00
€ 438,02 incl. btw


  • Netwave bureaustoel
  • 3 jaar garantie
  • Arbo norm : NEN EN 1335
Artikelcode: BSTCUR001HS
Geleverd binnen 7 dagen

Comfortabel werken betekent werken in een gezonde werkhouding, met voldoende ondersteuning en in combinatie met een hoog zitcomfort. Dit is precies wat u zult vinden in bureaustoel Goirle. Deze bureaustoel is voorzien van een 4-locking synchroon techniek, waardoor de rug in iedere positie optimaal ondersteund wordt. Daarnaast is de stoel voorzien van een hoogwaardige DIN gaslift.

Veel luxe in de bureaustoel

Wanneer u kiest voor bureaustoel Goirle, dan kiest u voor een bureaustoel die u veel luxe te bieden heeft. Zo is dit mooie model voorzien van een comfortabele hoofdsteun. Hierdoor kunnen nekklachten aanzienlijk worden verminderd en kunt u het ontstaan van nekklachten effectief voorkomen. De lendensteun, de gewichtsregeling en de armleggers zijn volledig instelbaar naar uw eigen voorkeuren.

Uitgevoerd in de kleur zwart

Zwart is een kleur die overal perfect bij past. Bureaustoel Goirle is uitgevoerd met een kunststof voetenkruis van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast wordt deze geleverd met een zitting en een netbespanning in de rugleuning in de kleur zwart, waardoor u deze uitstekend in ieder interieur kunt plaatsen. Het zwart heeft de stoel direct een bijzonder moderne uitstraling.

De afmetingen

Bureaustoel Goirle heeft een standaard zitting met een breedte van 51 centimeter. De werkstoel Goirle heeft een totale breedte van 64 cm. De zitting heeft een diepte van 44 cm en is verstelbaar tot 49 centimeter. De stoel is in hoogte te verstellen tussen de 47 en 56 centimeter. Zo is de stoel geschikt voor iedere lichaamslengte.

Extra informatie:

Deze bureaustoel, welke is goedgekeurd onder de norm NEN EN 1335, wordt u aangeleverd met een garantieperiode van maar liefst drie jaar. Bureaustoel Goirle is direct vanuit de voorraad van Heijka leverbaar.

Specificaties
Stofkleur zitting Zwart
Uitvoering rug Netwave
Gewichtsregeling Ja
Zit diepte verstelling Ja
Voetenkruis Zwart kunststof
Model armlegger 3-d
Synchroon mechaniek 4-Locking
Normering NEN EN 1335
Ook interessant voor jou
Bureaustoel s-Hertogenbosch Bekijken
Bureaustoel s-Hertogenbosch
Bureaustoel Almere Bekijken
Bureaustoel Almere
Bureaustoel Apeldoorn Bekijken
Bureaustoel Apeldoorn
Bureaustoel Waalwijk Bekijken
Bureaustoel Waalwijk
Een aanrader voor jou!
Zachte bureaustoel wielen Bekijken
Zachte bureaustoel wielen