1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Bureaustoel Den-Bosch

Kantoorstoelen

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 229,00
€ 277,09 incl. btw


  • Instap bureaustoel
  • 2 jaar garantie
  • Rug netbespanning
Artikelcode: BSTCAN002
Geleverd binnen 7 dagen

Bureaustoel Den Bosch is een uitstekende keuze wanneer u een bureaustoel zoekt die u in alle situaties de juiste ondersteuning biedt. De kwaliteit van een bureaustoel is zeer belangrijk, vooral omdat u er vaak uren achtereen op zit. Wanneer u onvoldoende ondersteuning van een bureaustoel ontvangt, of de stoel past niet goed bij uw lengte, dan kunt u klachten gaan ervaren die u hinderen in het comfortabel werken. Met bureaustoel Den Bosch heeft u hier geen last van.

Aan te passen op uw lengte

Bureaustoel Den Bosch kan volledig op uw lengte worden aangepast. Zo kan de rugleuning in hoogte worden versteld tussen de 98 centimeter en de 109 centimeter. De diepte van de zitting kan worden vastgezet op minimaal 46 centimeter en maximaal 50 centimeter, en de hoogte van de zitting is minimaal 45 centimeter en maximaal 56 centimeter hoog. De rugleuning en de zitting van bureaustoel Den Bosch hebben een standaard breedte van 50 centimeter.

Luxe design

Deze bureaustoel is voorzien van een hoogwaardige DIN gaslift en een 2-locking synchroon techniek voor een gelijkmatige beweging van de zitting en de rugleuning. De rugleuning heeft een zwarte netbespanning voor een luxe en moderne uitstraling. Het voetenkruis van hoogwaardig kunststof maakt de unieke uitstraling van deze bureaustoel helemaal af.

Armleggers

De armleggers zijn optioneel en worden niet bijgeleverd. U kunt deze wel in twee varianten bij bestellen voor bureaustoel Den Bosch, namelijk in een variant met een vaste hoogte en in een variant met een verstelbare hoogte. Zo kunt u bureaustoel Den Bosch volledig op maat maken om een optimaal werkcomfort te bereiken.

Extra informatie:

Bureaustoel Den Bosch wordt geleverd inclusief twee jaar garantie.

 

Handleiding 

Specificaties
Stofkleur zitting Zwart
Uitvoering rug Netwave
Gewichtsregeling Nee
Zit diepte verstelling Nee
Voetenkruis Zwart kunststof
Synchroon mechaniek 2-Locking
Ook interessant voor jou
Bureaustoel s-Hertogenbosch Bekijken
Bureaustoel s-Hertogenbosch
Bureaustoel Almere Bekijken
Bureaustoel Almere
Bureaustoel Apeldoorn Bekijken
Bureaustoel Apeldoorn
Bureaustoel Veghel Bekijken
Bureaustoel Veghel