1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Bureaustoel Breda

Kantoorstoelen

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 344,00
€ 416,24 incl. btw


  • Degelijke bureaustoel
  • 3 jaar garantie
  • Arbo norm : NEN EN 1335
Artikelcode: BSTMIL001
Geleverd binnen 7 dagen

Wanneer u eenmaal plaats heeft genomen in bureaustoel Breda, dan wilt u niet anders meer. Deze bureaustoel biedt u zoveel zitcomfort dat u er met plezier gebruik van maakt. De luxe uitstraling van de bureaustoel zorgt ervoor dat deze stoel in werkelijk ieder kantoor past. De rugleuning kan in diverse kleuren worden geleverd, waardoor u dit gemakkelijk aan kunt passen aan het interieur.

Een hoogwaardige uitvoering

Bureaustoel Breda is bijzonder luxe. Deze bureaustoel is voorzien van 3D armleggers, een instelbare gewichtsregeling, een DIN gaslift en een 4-locking synchroon techniek. De 4-locking synchroon techniek zorgt ervoor dat u in elke zitpositie kunt genieten van een optimale ondersteuning van de rug. Het design is voorzien van een aluminium voetenkruis van hoogwaardige en sterke kwaliteit.

Afmetingen van bureaustoel Breda

U kunt de bureaustoel heel gemakkelijk stellen naar uw lichaamslengte. Zo kunt u de hoogte van de rugleuning stellen tussen de 59 en de 64 centimeter, de zithoogte stellen tussen de 47 en de 56 centimeter en de zitdiepte instellen tussen de 44.5 en de 49.5 centimeter. Zo past u de bureaustoel perfect aan uw behoeften aan. De breedte van de rugleuning en de zitting zijn standaard 46 centimeter.

Een duurzaam ontwerp

Bureaustoel Breda heeft een duurzaam ontwerp. De stoel is gemaakt uit uitsluitend materialen van A-kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur.

Extra informatie:

Bureaustoel Breda is NEN EN 1335 goedgekeurd en valt onder de stofgroep palette. De rugleuning is leverbaar in de kleuren blauw, rood, oranje, groen (levertijd) en zwart. De zitting wordt standaard aangeleverd in de kleur zwart. U krijgt drie jaar garantie op bureaustoel Breda, welke direct uit voorraad geleverd kan worden.

 

Handleiding 

Specificaties
Stofkleur zitting Zwart
Uitvoering rug Gestoffeerd
Gewichtsregeling Ja
Zit diepte verstelling Ja
Voetenkruis Aluminium gepolijst
Model armlegger 3-d
Synchroon mechaniek 4-Locking
Normering NEN EN 1335
Ook interessant voor jou
Bureaustoel Amsterdam Bekijken
Bureaustoel Amsterdam
Bureaustoel Goirle Bekijken
Bureaustoel Goirle
Bureaustoel Almere Bekijken
Bureaustoel Almere
Bureaustoel Waalwijk Bekijken
Bureaustoel Waalwijk
Een aanrader voor jou!
Zachte bureaustoel wielen Bekijken
Zachte bureaustoel wielen