1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Bureaustoel Almere

Kantoorstoelen

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 499,00
€ 603,79 incl. btw


  • Comfortabele bureaustoel
  • 3 jaar garantie
  • Arbo norm : NEN EN 1335
Artikelcode: BSTLAV001HS
Geleverd binnen 7 dagen

Als u zoekt naar een bijzonder comfortabele bureaustoel waar u gegarandeerd jarenlang met plezier gebruik van zult maken, dan is bureaustoel Almere zeker een goede optie. Deze bureaustoel laat u ervaren om op pure luxe te zitten. U kunt de gewichtsregeling, de zitdiepte en de lendensteun volledig naar wens aanpassen om een voor u zo hoog mogelijk zitcomfort te bereiken.

Pure luxe door de verstelbaarheid

Bureaustoel Almere is voorzien van een luxe hoofdsteun en heeft armleggers die zowel in diepte als in hoogte kunnen worden versteld. U kunt de zitdiepte instellen tussen de 47 en 52 centimeter. De zithoogte kan worden ingesteld tussen de 48 en 57 centimeter. De rugleuning heeft een extra hoogte voor een hoog comfort. De hoogte is 57 centimeter en de breedte van de rugleuning is 44 centimeter. De breedte van de zitting is 50 centimeter.

Hoogwaardige uitvoering

Doordat u veel onderdelen kunt stellen naar uw eigen behoeften is bureaustoel Almere een absolute aanrader voor iedereen die comfortabel wil kunnen werken. De stoel heeft een voetenkruis van sterk en stabiel aluminium en is voorzien van een 5-locking synchroon techniek, een DIN gaslift en een hoofdsteun.

Uitstekende kwaliteit

Bureaustoel Almere heeft gegarandeerd een kwaliteit waar u enthousiast van wordt. De kwaliteit gaan zeker niet verloren bij intensief gebruik. Niet voor niets krijgt u drie jaar garantie op de hoogwaardige kwaliteiten van bureaustoel Almere.

Extra informatie:

Bureaustoel Almere is goedgekeurd onder de norm NEN EN 1335. Deze bureaustoel is bij Heijka uit voorraad leverbaar. U kunt bureaustoel Almere naar wens laten leveren met een netbespanning in de kleur rood, blauw, oranje, groen, wit (levertijd) en zwart. De zitting is standaard uitgevoerd in de kleur zwart.

Handleiding bureaustoel-Almere

Specificaties
Stofkleur zitting Zwart
Uitvoering rug Netwave
Gewichtsregeling Ja
Zit diepte verstelling Ja
Voetenkruis Aluminium gepolijst
Model armlegger 2-d
Synchroon mechaniek 5-Locking
Normering NEN EN 1335
Verstelbare lendensteun Ja
Ook interessant voor jou
Bureaustoel s-Hertogenbosch Bekijken
Bureaustoel s-Hertogenbosch
Bureaustoel Almere Bekijken
Bureaustoel Almere
Bureaustoel Apeldoorn Bekijken
Bureaustoel Apeldoorn
Bureaustoel Den-Bosch Bekijken
Bureaustoel Den-Bosch
Een aanrader voor jou!
Zachte bureaustoel wielen Bekijken
Zachte bureaustoel wielen