Toe aan nieuwe bureaus in uw kantoorinrichting.

Voorkom klachten op uw kantoor

Om goed te kunnen werken is het van belang aan goede bureaus te zitten. Daar zullen al uw medewerkers het met u over eens zijn. Kies daarom voor de bureaus van Heijka Kantoormeubelen. U heeft bij ons namelijk de keuze voor een vast bureau, een bureau met mooi decoratiepaneel, bureaus met verschillende soorten poten en het nieuwste van het nieuwste: de sta-zit werkplek. Deze bureauvorm is enorm ergonomisch, omdat u achter dit bureau niet de hele dag hoeft te zitten. Omdat u wisselt tussen zitten en staan gebruikt u uw lichaam op een juiste manier, waardoor u minder snel last krijgt van pijn en daardoor plezieriger zult werken. Neem dus snel een kijkje in onze collectie.

Duo wangenbureau, zittend en staand werken

Bureaus voor iedereen

Het is natuurlijk het meest praktisch (en het mooist) om meteen meerdere van dezelfde bureaus te kunnen bestellen. Maar niet elk mens is hetzelfde. Qua vorm niet, qua lichaamshouding niet en qua werkmethode niet. Hoe is het dan mogelijk één soort bureau aan te schaffen waar iedereen prettig aan kan werken? Kies dan voor een bureau van Heijka Kantoormeubelen. Onze bureaus zijn te verkrijgen in vele verschillende maten en (elektrisch) in hoogte verstelbaar. Voor iedereen is het bureau dus in te stellen op de perfecte hoogte. Het is erg belangrijk dat uw medewerkers, zodra de bureaus geleverd zijn, ze dan ook precies goed afstellen en gebruiken. Wij hebben daar enkele tips voor:

  • Stel de hoogte van uw bureau gelijk aan de hoogte van uw armleuning
  • Neem ontspannen plaats aan uw bureau
  • Werk met beide handen
  • Ga rechtop aan uw bureau zitten
  • Plaats alles binnen handbereik op en naast uw bureau
staand en zittend werken, u ook gezonder

Maak de werkplekken compleet

U zult snel merken dat uw medewerkers, achter hun nieuwe bureaus, efficiënter, productiever, sneller en vrolijker werken. Omdat hun nieuwe bureau precies is afgesteld naar de persoonlijke wensen van de werknemer en het er ook nog eens zo mooi uitziet, verhoogt de gehele positieve sfeer bij u op kantoor. U kunt dan met een gerust hart concluderen dat de investering in nieuw kantoormeubilair een juiste keus is geweest. Uw medewerkers zullen u dankbaar zijn! Wilt u uw hele kantoorinrichting op de schop nemen? Kijk dan ook eens bij onze (ergonomische) bureaustoelen, vergadertafels of opbergmeubelen of er iets voor u tussen zit.

Ruimte nodig op uw werkplek laat Heijka de werkplek op maat maken

Bel ons vandaag nog

Kortom, voor nieuwe kantoormeubelen moet u bij Heijka Kantoormeubelen zijn. Bel ons via telefoonnummer 0416-235665 of 013-5340402 of stuur een e-mail naar sales@heijka.nl en bestel de perfecte bureaus!