1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Bureau T-poot Slinger 160 x 80 cm ZWNE

Bureau T-poot

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 303,00
€ 366,63 incl. btw


  • Afmeting 160 x 80 cm
  • Bladdecor eiken - poten zwart
  • In hoogte verstelbaar dmv slinger
Artikelcode: BSVEU1680ZWNE
Geleverd binnen 7 dagen

Slinger verstelbaar t-poot bureau 160 x 80 cm zwne

Bent u op zoek naar een sterk, duurzaam en stabiel bureau dat u alle ruimte biedt om comfortabel te werken? Dan is bureau t-poot slinger verstelbaar zeker een uitstekende optie. Dit bureau is eenvoudig in hoogte te verstellen door met de slinger het bureau naar de gewenste hoogte te draaien. Het bureau heeft een diepte van 80 centimeter en een totale lengte van 160 centimeter.

Bureau onderstel in de kleur zwart

Slinger verstelbaar t-poot bureau kan goed worden gezien als maatwerk bureau. U heeft namelijk meerdere mogelijkheden om het bureau aan te passen aan uw wensen en behoeften. Zo is het mogelijk om een bureaublad te kiezen in een standaard kleur die u het meest aanspreekt. De werkbladen zijn in standaard kleuren uit voorraad leverbaar. Daarnaast kunnen de poten van het bureau in hoogte worden versteld, waardoor de hoogte van het bureau kan worden ingesteld op een hoogte tussen de 71 en 117 centimeter.

Bureaublad in de kleur natuur eiken 160x80 cm

Het onderstel in zwart is bijzonder stevig. U kunt comfortabel werken aan het stabiele bureau. Het bureaublad is 2,5 centimeter dik en gemaakt uit het materiaal gelamineerd spaanplaat. Aan de randen is een stootrand van 2 millimeter PVC aangebracht om de randen te beschermen tegen stoten.

Optimaal comfort tijdens het werk

U werkt het meest comfortabel aan een bureau dat voor u de perfecte hoogte heeft. Dit is altijd mogelijk met de slinger verstelbare t-poot werkplek. U bepaalt zelf de hoogte. Uiteraard kunt u ook voor een ergonomische bureaustoel goed bij Heijka kantoormeubelen terecht.

Extra informatie slinger bureau T-poot 160x80:

U kunt dit bureau eenvoudig aan hoogte verstellen op een hoogte die goed bij u past. Voor het makkelijk en moeiteloos verstellen van de hoogte is het design voorzien van een praktische slinger.

U krijgt 1 jaar garantie op deze kantoortafel.

Specificaties
Ook interessant voor jou
Bureaustoel Milano Bekijken
Bureaustoel Milano
Bureaustoel zonder wielen Bekijken
Bureaustoel zonder wielen
Bureaustoel zonder wieltjes Bekijken
Bureaustoel zonder wieltjes
Bureaustoel Torino Bekijken
Bureaustoel Torino