1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Bureau 4-poot Slinger 160 X 80 ALWI

Model Yara

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 411,00
€ 497,31 incl. btw


  • Afmeting 160 x 80 cm
  • Blad wit onderstel aluminium
  • Hoogte verstelbaar dmv slinger
Artikelcode: B4PSVY1680ALWI
Geleverd binnen 10 dagen

Heeft u moeite met de hoogte van een standaard bureau? Standaard bureaus hebben vaak een hoogte van ongeveer 70 centimeter. Voor veel mensen is dit eigenlijk te hoog of juist te laag. Bureau SV Yara kan een hoogte aannemen die perfect is voor uw lichaamslengte. De hoogte kan namelijk maar liefst 25 centimeter variëren. U kunt het bureau verstellen naar een hoogte tussen de 62 en 87 centimeter. Hierdoor lijkt het altijd alsof het bureau speciaal voor u op maat is gemaakt.

Een ruim werkblad

Bureau SV Yara heeft een ruim werkblad met een afmeting van 160 x 80 centimeter. Het vlakke werkblad biedt u dan ook meer dan voldoende ruimte. Het bureaublad is gemaakt uit het materiaal melamine en heeft een dikte van maar liefst 2,5 centimeter om een optimale stevigheid te garanderen.

Ondersteuning van het onderstel

Dit bureau heeft een bijzonder sterk en duurzaam onderstel, uitgevoerd in de kleur aluminium. Met dit onderstel, dat het bureau uiteraard ook omhoog kan tillen voor de juiste werkhoogte, profiteert u gegarandeerd van een optimale stabiliteit van het bureau.

Een hoogwaardige stootrand

De randen van een bureau zijn schadegevoelig. Schade aan de randen en hoeken wordt effectief voorkomen bij dit bureau door de aanwezigheid van stootranden. Deze stootrand, die zich rondom bevindt, is gemaakt van PVC en heeft een dikte van 2 millimeter. Het werkblad kan in diverse standaard kleuren worden geleverd uit voorraad.

Extra informatie:

Dit model van bureau Yara kan op bijzonder eenvoudige wijze worden versteld in hoogte. Hiervoor hoeft u uitsluitend aan de slinger te draaien. Het bureau wordt vervolgens moeiteloos in een hogere of lagere stand gebracht.

Specificaties
Ook interessant voor jou
Bureaustoel Vigo Bekijken
Bureaustoel Vigo
Bureaustoel Curve Bekijken
Bureaustoel Curve
Bureaustoel Torino net Bekijken
Bureaustoel Torino net
Een aanrader voor jou!
Kabelkorf 790 mm Bekijken
Kabelkorf 790 mm
Kabelgoot 1 meter zilver Bekijken
Kabelgoot 1 meter zilver
CPU Houder thin client aluminium Bekijken
CPU Houder thin client aluminium
CPU Houder normaal aluminium Bekijken
CPU Houder normaal aluminium