1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Bureau 4-poot 80 X 80 ALEI

Model Yara

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 241,00
€ 291,61 incl. btw


  • Afmeting 80 x 80 cm
  • Bladdecor eiken
  • Kleur poten aluminium
Artikelcode: B4PINY8080ALEI
Geleverd binnen 7 dagen

Wanneer u kiest voor bureau Yara aluminium met eiken bladdecor, dan kiest u voor een bureau dat jarenlang mooi en stevig blijft. Het bureau is in diverse maten beschikbaar. Dit model heeft een breedte van 80 centimeter en een diepte van 80 centimeter. De breedte zorgt ervoor dat er voldoende ruimte is om al uw werk goed te kunnen organiseren.

Een duurzaam bureau

Bureau Yara aluminium met eiken bladdecor is bijzonder duurzaam. Langs de randen van het werkblad is een stootrand van PVC aangebracht met een dikte van 2 millimeter. Deze stootrand voorkomt kleine beschadigingen door stoten, waardoor er geen stukjes van het blad afbreken in de loop der jaren. Het werkblad zelf is gemaakt uit 2,5 centimeter dik melamine. Dit sterke materiaal zorgt voor een optimale stevigheid die door de jaren heen niet verloren gaat.

Uitstekende stabiliteit

Het werkblad in eiken decor wordt gemonteerd om een sterk onderstel met vier poten. Hierdoor is er ook onder het bureau veel ruimte en zitten de poten in geen geval in de weg. Het onderstel heeft een aluminiumkleur (RAL 9006) en het bovenblad kan bij Heijka in diverse kleuren worden besteld.

Kies voor een optimale kwaliteit

Wanneer het om de inrichting van uw kantoor of thuiswerkplek gaat, dan heeft u goed meubilair nodig. U bent vaak lange tijd achtereen aan het werk en hierin mag u niet gehinderd worden door meubilair van matige kwaliteit. Bureau Yara aluminium met eiken bladdecor  biedt u de beste kwaliteit en de mogelijkheid om de hoogte naar wens in te stellen.

Extra informatie:

Bureau Yara aluminium, met een afmeting van 80 x 80 centimeter, is goedgekeurd door het TRN (TUV Rheinland Nederland) volgens NEN2449, de NEN-EN527 en de Nederlandse praktijkrichtlijn NPR1813.

Specificaties
Ook interessant voor jou
Bureaustoel Rosmalen Bekijken
Bureaustoel Rosmalen
Bureaustoel Den-Bosch Bekijken
Bureaustoel Den-Bosch
Bureaustoel Drunen Bekijken
Bureaustoel Drunen
Bureaustoel Oss Bekijken
Bureaustoel Oss
Een aanrader voor jou!
Kabelkorf 490 mm Bekijken
Kabelkorf 490 mm
Kabelgoot 50 cm zwart Bekijken
Kabelgoot 50 cm zwart
CPU Houder normaal aluminium Bekijken
CPU Houder normaal aluminium
CPU Houder thin client aluminium Bekijken
CPU Houder thin client aluminium