1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Bureau 4-poot 140 X 80 ANWI

Model Yara

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 245,00
€ 296,45 incl. btw


  • Afmeting 140 x 80 cm
  • Decor blad wit
  • Kleur poten antraciet
Artikelcode: B4PINY1480ANWI
Geleverd binnen 10 dagen

Heeft u behoefte aan een kleiner bureau waaraan u toch voldoende ruimte heeft om comfortabel aan te kunnen werken? Dan is dit mooie bureau een uitstekende keuze. Bureau Yara heeft in deze uitvoering een diepte van 80 centimeter en een breedte van 140 centimeter. Dit is een mooie breedte wanneer de ruimte beperkt is en u toch voldoende werkblad wilt hebben om naar wens aan te kunnen werken.

Een antraciet onderstel

Bureau Yara is er in diverse uitvoeringen. Deze uitvoering heeft een 4-potig onderstel in de kleur antraciet, RAL 7016. Naar wens hebben wij ook een uitvoering met een onderstel in bijvoorbeeld wit of aluminiumkleur. Dit antracieten onderstel kan worden aangevuld met een werkblad in de gewenste kleur. Het bureaublad kan door Heijka in diverse kleuren uit voorraad worden geleverd.

Melamine werkblad

Dit bureau is voorzien van een werkblad van melamine. Deze heeft een dikte van 2,5 centimeter, waardoor het bureaublad bijzonder sterk en stabiel is. Langs de randen van het bureau is een stootrand aangebracht van 2 millimeter PVC, welke de randen beschermt tegen de meest uiteenlopende beschadigingen.

In hoogte verstelbaar

Alle bureaus van het model Yara zijn in hoogte verstelbaar. Dit bureau kunt u verstellen op een minimale hoogte van 62 centimeter. De maximale hoogte waarop u het bureau kunt stellen is 85 centimeter. Uiteraard kunt u het bureau uitstekend combineren met één van de ergonomische bureaustoelen van Heijka om een complete werkplek van hoge kwaliteit te realiseren.

Extra informatie:

Dit sterke bureau is goedgekeurd door het TRN (TUV Rheinland Nederland) volgens NEN2449, de NEN-EN527 en de Nederlandse praktijkrichtlijn NPR1813. Hiermee kiest u voor een hoogwaardig bureau dat lang meegaat.

Specificaties