1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Bureau 4-poot 100 X 80 ANEI

Model Yara

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 254,00
€ 307,34 incl. btw


  • Afmeting 100 x 80 cm
  • Decor blad eiken
  • Poten kleur antraciet
Artikelcode: B4PINY1080ANEI
Geleverd binnen 10 dagen

Wilt u uw kantoor opnieuw inrichten en zoekt u hiervoor naar een bureau waaraan twee werkplekken kunnen worden gerealiseerd? Of bent u op zoek naar een groot bureau voor in het directiekantoor? Bureau Yara is een uitstekende keuze. De kwaliteit ligt bijzonder hoog en het bureau kent een luxe en strak design. Dit bureau heeft een diepte van 80 centimeter en een breedte van 100 centimeter.

Naar wens bestellen

U kunt bij Heijka terecht voor het bureau Yara in diverse uitvoeringen. Deze specifieke uitvoering heeft een antraciet onderstel (RAL 7016) en kan worden voorzien van diverse kleuren werkblad. Echter, bureau Yara is ook verkrijgbaar in dezelfde afmeting met een onderstel in een andere kleur, zoals bijvoorbeeld aluminium of wit. Hiervoor kunt u verder kijken in ons assortiment.

Een ruim werkblad van hoge kwaliteit

Bureau Yara biedt u een zee aan ruimte op het werkblad. De breedte van 100 centimeter zorgt ervoor dat u er met gemak twee werkplekken aan kunt realiseren, maar u kunt zelf natuurlijk ook alle ruimte goed benutten. Het werkblad, met een dikte van 2,5 centimeter, is gemaakt uit het materiaal melamine. Een PVC stootrand van 2 millimeter dikte zorgt ervoor dat de randen en hoeken van het bureau niet snel beschadigen.

Verstelbare poten

De poten van bureau Yara zijn te verstellen om het bureau een geschikte hoogte te geven tussen de 62 en de 85 centimeter.

Extra informatie:

Dit grote bureau van het model Yara is goedgekeurd door het TRN (TUV Rheinland Nederland) volgens NEN2449, de NEN-EN527 en de Nederlandse praktijkrichtlijn NPR1813. De werkbladen kunnen in diverse kleuren worden geleverd vanuit de voorraad van Heijka.

Specificaties