1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Betaalmethoden

Betaalmethoden

Het aanschaffen van producten willen we zo soepel mogelijk laten verlopen. Daarom hebben we een aantal eenvoudige betaalmethoden voor je geselecteerd. Bij het afrekenen kun je zelf kiezen hoe je betaalt. Dit verloopt altijd veilig en in een beveiligde omgeving. Hieronder vind je alle betaalmethoden op een rij.

IDEAL


Wanneer je met iDEAL betaalt, word je via onze webshop doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van jouw bank. Je logt in en geeft goedkeuring voor het overboeken van het bedrag. Jouw bestelling wordt direct door ons verwerkt en verzonden. Dit is de meest gebruikte betaalmethode door onze lezers in Nederland.

Bancontact


Bij een betaling met Bancontact word je via onze webshop doorgeleid naar de beveiligde omgeving van jouw bank. Je logt in en geeft goedkeuring voor het overboeken van het bedrag. Wij verwerken jouw bestelling direct en verzenden hem. Dit is de meest gebruikte betaalmethode door onze klanten in België.

PayPal


Als je via PayPal wilt betalen, word je tijdens het betaalproces doorgestuurd naar de veilige omgeving van PayPal. Je logt in en bevestigt de aankoop. We handelen jouw bestelling direct af en verzenden hem. Deze betaalwijze is geschikt voor onze lezers in zowel Nederland als België.

Belfius betaalknop


Als je met Belfius betaalt, kies je zelf of je dat wilt doen via de Belfius Mobile App of via Belfius Direct Net. Wanneer je via de app betaalt, scan je een QR code om de betaling te bevestigen, óf voer je jouw wachtwoord in ter bevestiging. Bij Belfius Direct Net gebruik je een kaartlezer om de betaling te autoriseren. Jouw aankoop wordt direct verwerkt en verzonden. Belfius is een betaaloptie die alleen voor onze Belgische lezers toereikend is.

SEPA-overboeking


Door te kiezen voor een SEPA-betaling, kun je bestellen zonder dat je direct betaalt. Nadat je jouw bestelling hebt afgerond, boek je binnen 14 dagen het aankoopbedrag over. Via de mail ontvang je hiervoor de instructies. Zodra de betaling is ontvangen, worden jouw producten en verzonden. Als er niet binnen het vastgestelde termijn betaald wordt, zal de bestelling geannuleerd worden. Deze betaalmethode is geschikt voor aankopen in zowel Nederland als België.

Direct jouw boeken eenvoudig bestellen? Bekijk hier onze collectie.