1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Archiefkast

Al uw documenten veilig opgeborgen

Om al uw belangrijke documenten veilig en netjes op te bergen is een archiefkast dé juiste oplossing voor u. Nu is de standaard term die gebruikt wordt vaak ‘archiefkast’, maar dat betekent niet dat er enkel oude documenten in opgeborgen hoeven te worden. Om al uw documenten op te kunnen bergen, bieden wij een grote collectie aan kasten aan, voor ieder soort document. Heijka Kantoormeubelen is úw partner als het gaat om opbergmeubelen. Kijkt u met ons mee?
 

Archiefkast 

Een archiefkast vindt u bij ons in vele soorten

Zoals gezegd is de term ‘archiefkast’ nogal wat algemeen. Wij nemen u graag mee in ons ruime assortiment aan kasten om u een beter beeld te geven aan onze soorten kasten. Zo bieden wij een grote collectie roldeurkasten aan. Deze kasten zijn ideaal om als archiefkast te gebruiken. U kunt er veel documenten in kwijt en de kasten nemen weinig extra ruimte in beslag omdat u geen lades hoeft te gebruiken als u iets uit de kast wilt halen of er iets in wilt plaatsen. Wij bieden roldeurkasten aan in diverse maten. Een andere kast die bekend staat als archiefkast is de draaideurkast. Deze kast is, net als de roldeurkast, voorzien van een sleutel, waardoor al uw documenten veilig opgeborgen zijn. Het voordeel van onze draaideurkast is dat deze in grote maten te bestellen is, waardoor u in slechts één meubel al uw belangrijke documenten kwijt kunt. Kortom, welke documenten u ook wilt opbergen en hoeveel dat er ook zijn: Heijka Kantoormeubelen heeft voor u dé perfecte archiefkast.

Wij bieden veel meer aan dan alleen een archiefkast

Naast ons grote aanbod in archiefkasten zij wij ook dé expert als het gaat om ergonomische kantoormeubelen. Bent u al bekend met ergonomisch werken? Ergonomisch betekent dat u op perfect afgestelde meubelen zit en werkt, zodat u veel minder tot geen pijn krijgt aan uw rug, schouders of nek. Het komt namelijk nog veel te vaak voor dat mensen niet goed zitten tijdens hun werkuren en daarmee ernstige, soms zelfs chronische pijn, oplopen. Kies dus ook voor ergonomisch: daarmee verhoogt u het plezier in werken en daarmee de productiviteit en efficiëntie. Zo bieden het volgende aan:

  • (Ergonomische) Bureaustoel
  • Verstelbare bureautafel
  • Verstelbare vergadertafel
  • (Sta-zit) Werkplek
  • Barkrukken

Zoek ons op

Heijka Kantoormeubelen heeft voor u de perfecte kasten. Bel ons vandaag nog via telefoonnummer 0416-235665 of 06-53901917 of stuur een mail naar corne@heijka.nl en schaf uw ideale archiefkast aan!