Bekijk onze outlet kantoormeubelen

Altijd de beste deals in onze kantoormeubel outlet

Onze kantoormeubel outlet is zeer goedkoop

Alle kantoormeubelen die u in ons assortiment vindt zijn al aanzienlijk goedkoper dan bij onze concurrenten. Dankzij onze outlet kunt u nu nog goedkoper de beste meubels inkopen. Wij prijzen onze producten verder af om u de mogelijkheid te geven meer uit uw huidige budget te halen. Zijn de meeste andere kantoormeubelleveranciers te duur en passen deze niet binnen uw budget? Dan vindt u bij Heijka altijd een op maat oplossing die in enkele gevallen ook nog binnen onze outlet valt.

U krijgt bij Heijka altijd het juiste advies bij het inkopen van nieuwe kantoormeubelen. Het is op basis van uw kantoorruimte, de afmetingen en uw wensen en behoeftes mogelijk om het kantoor zo goed mogelijk in te richten. Hierbij houden wij rekening met alle factoren die van invloed zijn op de productiviteit van uzelf en uw werknemers. Dit heeft niet alleen invloed op de tevredenheid van uw werknemers maar bevordert bovendien ook de gezondheid ten opzichte van uw huidige opstelling. Gezonde medewerkers resulteren in betere bedrijfsresultaten en helpen u op deze manier om meer omzet te behalen.

Van goedkope bureauset tot goedkope vergaderstoelen

U vindt allerlei producten in onze Outlet Corner. Of u nu op zoek bent naar een goede bureauset of voor uw vergaderruimte comfortabele stoelen nodig heeft; wij hebben alles in ons assortiment. De Outlet Corner is gevuld met de beste aanbiedingen en acties. Bovendien houden wij ook in onze outlet rekening met de belangrijke factoren die van invloed zijn op de productiviteit in uw onderneming. Zo leveren wij onder andere sta-zitbureau’s of bureaustoelen die voor iedere medewerker op maat kunnen worden ingesteld en houden wij altijd rekening met iedere wens die u ons voorlegt.

Maak het uzelf gemakkelijk om uw kantoorruimte in te delen en maak gebruik van ons op maat advies. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bekijken en er zo voor te zorgen dat alles volledig voldoet aan de behoeftes binnen uw onderneming. Waar de ene onderneming zich richt op het efficiënt gebruik maken van iedere vierkante meter is de andere onderneming juist op zoek naar het invullen van kantoorruimtes op basis van de beste kleuren. Wij zijn er voor u bij iedere stap en helpen u altijd met de beste service.

Een opsomming

 • Onze kantoormeubel outlet is zeer goedkoop

 • Van goedkope bureauset tot goedkope vergaderstoelen

Ook benieuwd naar de huidige outlet

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau T-poot Slinger 160 x 80 cm Zwart Natuur eiken

 • Afmeting 160 x 80 cm
 • Blad Natuur eiken – poten zwart
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

322 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureaublad 140 x 80 cm Wit T-014

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Decor blad wit
 • Kleur T-014

97 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot Slinger 160 x 80 cm Aluminium Robson eiken

 • Afmeting 160 x 80 cm
 • Blad robson eiken onderstel aluminium
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

409 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau T-poot Slinger 180 x 80 cm Grijs Natuur eiken

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Blad Natuur eiken – poten grijs
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

330 excl. btw

beschikbaar voor levering