REFERENTIES

Niemand gaat in zee met een bedrijf dat geen referenties heeft. Bij Heijka Kantoormeubelen kijken we terug op mooie samenwerkingen met tal van verschillende klanten. We stelde kantoorinrichting voor zowel kleine als grote kantoren samen en kijken tevreden terug op veel van deze projecten.

Het gaat ons vooral om het leggen van waardevolle relaties. Zo stopt het na aflevering van een kantoorinrichting niet en leveren we vaak ook kantoormeubelen na zoals bij een groot deel van ons klantenbestand al het geval is. Uiteraard worden ook zaken als onderhoud en eventuele toekomstplannen besproken. Om een indruk te krijgen wie wij zijn en wat wij doen willen je vragen de kantoormeubilair referenties van Heijka Kantoormeubelen te bekijken.

Kantoormeubilair referenties van Heijka Kantoormeubelen

Project gemeente Roosendaal

Project MOL Logistics

Project H. Cools

Project J.M de Vaan

Project V Spaendonck

Project De Springplank

Ruim 20 jaar ervaring met kantoormeubilair

Heijka Kantoormeubelen heeft ruim 20 jaar ervaring met kantoormeubilair. In deze decennia is er vooral ervaring opgebouwd in kantoormeubilair op maat en op het gebied van ergonomische oplossingen.

Op onze website vind je referenties van verschillende projecten om een indruk te krijgen. Zo ervaar je waar Heijka Kantoormeubelen aan heeft gewerkt en zie je iets terug van onze visie in de praktijk. Wij hopen dat het plezier en vakmanschap van ons werk afstraalt en deze zaken je helpen om kantoormeubilair naar een hoger plan te tillen. Klik op de kantoormeubilair referenties om deze in detail te bekijken. Onder de referenties vind je ook referenties van kantoormeubilair op maat.

Wil je nog meer referenties bekijken? We nemen ze graag met je door! Gebruik ons contactformulier via deze link, leg telefonisch contact of per e-mail. E-mail naar corne@heijka.nl of bereik ons telefonisch via 0416-235665 en 06 – 53 90 19 17.


Terug naar blog