Productiviteit op kantoor verhogen bekijk de gadgets?

5 Gadgets die de productiviteit bij u op kantoor verhogen

1. Een geluidsblokkerende koptelefoon

Misschien niet het eerste waar u aan denkt als u uw medewerkers wilt aansporen harder te werken. Toch is bewezen dat muziek tot een hogere productiviteit leidt. Dit geldt vooral voor klassieke muziek. Mensen die met klassieke muziek werken, zullen zich beter concentreren en hebben minder moeite om lang aan dezelfde taak te werken. Ideaal voor werknemers die op dit moment regelmatig worden afgeleid.

Een geluidsblokkerende koptelefoon is daarnaast ook bijzonder effectief om niet te worden afgeleid. Omgevingsgeluiden kunnen ontzettend veel afleiding veroorzaken, dus op het moment dat deze geluiden niet meer aanwezig zijn zal de productiviteit vanzelf stijgen.

2. Een fitnesstracker

Niet direct geschikt voor gebruik op kantoor, maar een fitnesstracker heeft nog steeds een grote invloed op de productiviteit van medewerkers. Wanneer medewerkers gezond zijn, voldoende bewegen en ook vaak buiten komen, zullen zij aanzienlijk minder stress ervaren. Dit verbetert de gezondheid en heeft daarnaast ook een bijzonder groot effect op de productiviteit.

Want mensen die minder stress ervaren zullen ook minder snel worden afgeleid. Stress kan allerlei lichamelijke kwalen veroorzaken, zoals hoofdpijn en misselijkheid. Dit leidt af van het werk, waardoor de productiviteit al snel afneemt. Dit voorkomt u dus zeer effectief door uw medewerkers een fitnesstracker te geven.

De tracker geeft precies aan wanneer een medewerker voldoende heeft bewogen. U wilt natuurlijk niet exact monitoren wat uw medewerkers op ieder moment doen, maar u kunt dankzij de fitnesstracker uitzoeken wie de meest gezonde medewerker is. Hier kunt u eventueel een beloning tegenover zetten, zodat zij hier nog meer voor gemotiveerd worden.

Een opsomming

 • 1. Een geluidsblokkerende koptelefoon

 • 2. Een fitnesstracker

 • 3. Een draadloze headset

 • 4. Iedereen een eigen iPad

 • 5. Een beter bureau

3. Een draadloze headset

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Bellen en werken tegelijk; het gaat maar een handjevol medewerkers goed. En dat is vooral te wijten aan het feit dat het vrijwel onmogelijk is op de computer te werken terwijl je een telefoon in je hand hebt. Genoeg reden om hier iets tegen te doen.

Een draadloze headset biedt alle gemak tijdens het computergebruik. Het voorkomt onder andere dat er belangrijke informatie uit het telefoongesprek wordt gemist. Dit is handig om samenvatting van telefoongesprekken te maken, maar kan ook helpen om sneller deals te sluiten.

4. Iedereen een eigen iPad

Wellicht niet een investering die u direct verwacht te doen wanneer u de productiviteit wilt stimuleren. Toch zijn er vandaag de dag ontzettend veel toepassingen voor de iPad. En al deze toepassingen hebben weer invloed op de mate waarop iemand werkt.

Zo kan de productiviteit van medewerkers aanzienlijk worden verhoogd wanneer er van een iPad gebruik wordt gemaakt. Er zijn talloze apps, zoals Pomodoro, die helpen om werk effectiever in te delen en zo te zorgen dat werknemers productiever worden.

5. Een beter bureau

Niet echt een gadget die heel veel met technologie te maken heeft, maar toch een gadget die onmisbaar is op de werkplek. Een goed bureau is de basis van een succesvolle werkdag. Het verbetert de productiviteit aanzienlijk, omdat het vooral overzicht biedt. Daarbij helpen ergonomische bureau’s bij het verminderen van lichamelijke klachten.

Is het tijd voor een nieuw bureau voor uw medewerkers? Bekijk dan ons aanbod in onze webwinkel.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau 4-poot 160 x 80 Aluminium Robson eiken

 • Afmeting 160 x 80 cm
 • Blad robson eiken poten aluminium
 • Model 4-poot

268 excl. btw

beschikbaar voor levering

Voetensteun MAUL Pro

 • Afmeting 450 x 390 mm
 • Kleur grijs
 • Hoogte tussen 48 – 220 mm

83 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 160×80 Wit Oxyd

 • Afmeting 160 x 80 cm
 • Decor blad Betonlook
 • Kleur poten Wit

601 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot 120 x 80 Antraciet Natuur eiken

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Blad natuur eiken poten antraciet
 • Model 4-poot

255 excl. btw

beschikbaar voor levering