Af en toe buiten de deur werken lees hier waarom

4 Redenen om af en toe buiten de deur te werken

1. U krijgt andere impulsen

Het kantoor ziet er hoogstwaarschijnlijk hetzelfde uit. De kans is klein dat u op kantoor iedere dag een andere omgeving heeft. Maar wanneer u buiten de deur werkt, kunt u iedere dag een andere locatie kiezen. Iedere locatie heeft weer een andere omgeving; en dat heeft weer talloze voordelen voor uw creativiteit.

Wat dacht u bijvoorbeeld van de koffietent met een heerlijke koffiegeur? Deze geur roept talloze nieuwe impulsen op en helpt u nieuwe verbindingen te leggen. Onder het genot van een kop koffie, waar u ook nog eens bijzonder productief van wordt, zal het erg gemakkelijk worden het complexe project succesvol af te ronden.

2. Het is helemaal niet duur

Buiten de deur werken is ontzettend goedkoop. De gemiddelde prijs voor een werkplek ligt op 400-500 euro per maand, maar wanneer u buiten de deur werkt zult u maximaal 20 euro per dag kwijt zijn. Dit is vaak inclusief lunch en koffie, dus u bent erg goedkoop uit.

De meeste mensen verwachten dat de kosten voor buiten de deur werken hoger uitvallen. Gelukkig hebben de meeste lunch- en koffietenten gratis draadloos internet. Dit drukt de kosten aanzienlijk en zorgt ervoor dat de prijs ver onder de prijs voor een kantoorplek ligt.

Een opsomming

 • 1. U krijgt andere impulsen

 • 2. Het is helemaal niet duur

 • 3. U leert nieuwe mensen kennen

 • 4. U kunt ontzettend vaak afwisselen

3. U leert nieuwe mensen kennen

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

U heeft waarschijnlijk al een zeer goede relatie met de mensen met wie u op kantoor werkt. Dit is prettig, maar zal op lange termijn tot dezelfde gesprekken leiden. Het is prettig om nieuwe inspiratie te krijgen; buiten de deur werken is het ideale antwoord.

Want tijdens uw werkdag komt u talloze mensen tegen. Deze nieuwe mensen brengen een prettige bron van inspiratie. U breidt uw netwerk iedere dag uit en zorgt ervoor dat u allerlei interessante mensen leert kennen. Het kan zomaar zijn dat u uw nieuwe klant in een koffietent tegenkomt; zo verdient u de kleine investering van 20 euro nog sneller terug.

4. U kunt ontzettend vaak afwisselen

Geen zin om een dag in een koffietent door te brengen? Dan kunt u tegenwoordig ook gewoon buiten in de natuur werken. Websites zoals Seats4Silence bieden flexplekken in de natuur aan; zo kunt u gewoon lekker buiten werken zonder u zorgen te maken dat u geen goede internetconnectie heeft.

Met meer dan 10.000 flexplekken is Nederland een koploper in variatie. Heeft u het echt even gehad met de werkplek op kantoor? Dan zullen de flexplekken het ideale antwoord op uw stressmomenten zijn; zo komt u altijd tot rust en kunt u met volledige productiviteit blijven doorwerken.

Hoe zit het met ergonomie buiten de deur?
Natuurlijk blijft er nog een belangrijk aspect over: hoe zit het eigenlijk met ergonomie wanneer u buiten werkt? De kans bestaat dat u niet ergonomisch zit wanneer een werkplek hier niet op de juiste voor is ingericht.

De beste manier om dit te voorkomen is door vooraf te onderzoeken van welke meubelen de desbetreffende flexplek gebruikmaakt. Zo voorkomt u dat u na een zeer productieve dag last van uw nek, schouders of rug krijgt.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau 4-poot 200 x 100 Antraciet Robson eiken

 • Afmeting 200 x 100 cm
 • Blad Robson eiken poten antraciet
 • Model extra groot

339 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 180×80 Zwart Wit

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Decor blad wit
 • Kleur poten zwart

607 excl. btw

beschikbaar voor levering

Uittrekframe 120 cm

 • Hangmappenframe
 • Afmeting 120 cm
 • t.b.v. roldeurkast

145 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 140×80 Wit Robson eiken

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Decor blad Robson eiken
 • Kleur poten wit

594 excl. btw

beschikbaar voor levering