4 Manieren om het beste uit uw personeel te halen

Bent u iedere dag bezig om het beste uit uw personeel te halen? De meeste werkgevers zijn er 100% van overtuigd dat zij iedere dag het maximale doen om te zorgen dat de medewerkers met maximale motivatie, inspiratie en tevredenheid werken. Toch is het vaak zo dat er, als het personeel hierom wordt gevraagd, wordt aangegeven dat zij zich niet op alle vlakken gehoord voelen.

Het is voor de meeste bedrijven dan ook raadzaam dat zij zorgen dat het personeel veel meer kan uitvoeren. Hoe productiever het personeel uiteindelijk is, hoe sneller projecten worden afgeleverd. En dit leidt niet alleen tot meer motivatie bij het personeel, het zorgt ook voor meer tevredenheid bij uw eigen klanten. Het loont daarom altijd om te investeren in uw personeel. In dit artikel geven wij u graag 4 manieren om te zorgen dat u ook echt iedere dag het beste uit uw personeel kunt halen.

#1 Bied altijd de juiste vergoeding

Iedere medewerker wil zich gewaardeerd voelen. En dat begint allemaal bij de vergoeding die tegenover het werk staat. Het is namelijk zeer onprettig om niet op de juiste wijze te worden beloond voor het werk dat wordt verzet. Voorkom hierom dat het personeel zich achtergesteld voelt en zorg dat zij altijd salaris ontvangen dat conform is met hun expertise en het werk dat zij uitvoeren.

Het loont daarbij ook om uw personeel diverse extra’s te bieden. Al decennialang kiezen bedrijven ervoor om voordelen zoals lease auto’s, vakantiegeld en een dertiende maand te hanteren. En als werkgever kunt u daar nog talloze voordelen aan vastplakken, zodat u ook echt het maximale uit uw personeel haalt.

Een opsomming:

 • #1 Bied altijd de juiste vergoeding

 • #2 Zorg voor de juiste werkomgeving

 • #3 Organiseer de juiste evenementen

 • #4 Zorg dat uw personeel geen stress ervaart

#2 Zorg voor de juiste werkomgeving

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

U haalt pas echt het maximale uit uw personeel op het moment dat uw medewerkers op de juiste plek werken. En daar moet u als werkgever dan ook voor zorgen, want zonder u zijn uw personeelsleden tenslotte niets. Het samenstellen van een ideale werkomgeving is voor veel bedrijven nog steeds een mysterie, en dat is zonde. Het komt namelijk op een aantal dingen neer.

Het is allereerst belangrijk om de omgeving zo stil mogelijk in te richten. Houd daarbij rekening met de behoeftes van het personeel, zoals voeding en drankjes. Zorg voor lekkere koffie en thee en maak het de medewerkers zo eenvoudig mogelijk om zo veel mogelijk met het werk bezig te zijn.

#3 Organiseer de juiste evenementen

Het is voor uw personeel natuurlijk prettig om elkaar te leren kennen. Dit geldt niet alleen op het moment dat zij voor de eerste keer voor u aan het werk gaan, dit moet ook op de langere termijn gestimuleerd worden. Door regelmatig evenementen voor uw medewerkers te organiseren helpt u hen een handje om elkaar beter te leren kennen. Dit versterkt de banden tussen de verschillende medewerkers en zorgt hierdoor voor een hogere motivatie om maximaal te presteren.

#4 Zorg dat uw personeel geen stress ervaart

Als u echt het maximale uit uw personeel wilt halen dan is het raadzaam om te zorgen dat zij op geen enkel moment stress ervaren. Dit kan voor sommige bedrijven nog een lastig punten worden, omdat er toch altijd stressvolle situaties op het werk ontstaan. Als u de drie manieren hierboven inzet dan zorgt u al voor veel meer output van uw medewerkers, en het verlagen van de stressniveau’s op kantoor draagt hier alleen nog maar meer aan bij.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau zit sta 120×80 Aluminium Wit

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Decor blad wit
 • Kleur poten aluminium

589 excl. btw

beschikbaar voor levering

Roldeurkast 198 x 120 cm Aluminium
 • Afmeting 198 x 120 x 43 cm
 • Kleur aluminium ral 9006
 • 4 legborden

523 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot Slinger 180 x 80 cm Aluminium Natuur eiken

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Blad natuur eiken onderstel aluminium
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

415 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureaustoel Se7en LX111 2D

 • Vormgegeven bureaustoel
 • 7 jaar garantie
 • Voorzien van 2D comfort armleggers

344 excl. btw

beschikbaar voor levering