3 redenen om een nieuwe bureaustoel te kopen

Je wil graag een nieuwe bureaustoel aanschaffen, maar aan de andere kant zie je een beetje op tegen deze investering. Twijfel je al langer om een nieuwe bureaustoel te kopen? Laat je dan over de streep trekken door dit artikel door te lezen. In onderstaande alinea’s lees je namelijk welke drie goede redenen je kunt hebben om een nieuwe bureaustoel te kopen.

Je bureaustoel is versleten

Is je bureaustoel versleten? Dan kun je met een gerust hart een nieuwe bureaustoel bestellen. Zeker als je vaak mensen ontvangt op kantoor, is het beter om je versleten bureaustoel te vervangen. Een versleten bureaustoel geeft de mensen die jouw kantoorpand bezoeken, namelijk een slechte indruk van je bedrijf. Zeker als je vele jaren gebruik hebt gemaakt van je versleten bureaustoel, mag je best een nieuwe stoel aanschaffen. Hier heb je vervolgens weer vele jaren plezier van.

Een opsomming:

 • Je bureaustoel is versleten

 • Je bureaustoel zit niet lekker

 • Je bureaustoel past niet bij de rest van je interieur

Je bureaustoel zit niet lekker

Het is uiterst belangrijk dat je bureaustoel lekker zit. Zit je bureaustoel niet lekker? Dan is de kans groot dat je op de lange termijn vervelende klachten ontwikkelt, waaronder rugpijn, schouderpijn en nekpijn. Ook kun je last krijgen van je benen als je bureaustoel niet lekker zit. Blijf je op je oncomfortabele bureaustoel zitten? Dan worden je klachten alleen maar erger. Je kunt dan ook beter bijtijds een nieuwe bureaustoel bestellen, waar je wel vele uren achter elkaar comfortabel op kunt zitten.

Wij raden je aan om een bureaustoel te kopen die je op diverse manieren kunt verstellen. Door een verstelbare bureaustoel te kopen, maak je het mogelijk om jouw stoel helemaal op je lichaam en lichaamshouding af te stellen. Een bureaustoel die afgesteld is op jouw lichaam en lichaamshouding, biedt meer ondersteuning en zit simpelweg lekkerder. Heijka Kantoormeubelen verkoopt diverse bureaustoelen die op meerdere manieren verstelbaar zijn, voor een op en top comfortabele zit.

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Je bureaustoel past niet bij de rest van je interieur

Heb je jouw interieur onlangs een grote make-over gegeven en past die oude bureaustoel eigenlijk niet meer zo goed bij de rest van je inrichting? Dan kun je er ook voor kiezen een nieuwe bureaustoel aan te schaffen. Zeker als je bureaustoel al wat ouder is en/of niet meer zo lekker zit, mag je best in een nieuwe bureaustoel investeren.

Als je een nieuwe bureaustoel koopt om deze perfect te laten matchen met de rest van je interieur, is het erg belangrijk om de juiste match te maken. Kijk naar het kleurenpallet van je nieuwe inrichting en zoek een bureaustoel met de juiste kleur, die perfect in dit kleurenpallet past. Heb je bijvoorbeeld de kleuren rood en zwart doorgevoerd in je nieuwe kantoorinrichting, dan koop je een bureaustoel in de kleur rood of in de kleur zwart.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureaustoel Heijka Pro


 • Bureaustoel Pro
 • 7 jaar garantie
 • Arbo norm : NEN 1335

365 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 160×80 Antraciet Natuur eiken

 • Afmeting 160 x 80 cm
 • Decor blad natuur eiken
 • Kleur poten antraciet

601 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureaustoel Heijka Medium


 • Comfortabele bureaustoel
 • 3 jaar garantie
 • Arbo norm : NEN EN 1335

343 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureaustoel Heijka Deluxe

 • Netwave bureaustoel
 • 3 jaar garantie
 • Arbo norm : EN 1335

307 excl. btw

beschikbaar voor levering