3 onmisbare accessoires voor iedere werkplek

3 onmisbare accessoires voor iedere werkplek

Je hebt niet alleen een groot bureau, een comfortabele bureaustoel en een goede computer nodig op je werkplek, maar ook handige accessoires. Maar welke accessoires heb je zeker nodig als je jouw werkplek zo goed mogelijk in wil richten? Je leest het in dit artikel.

Een goede bureaulamp

Zeker in de winter is het niet altijd licht als je aan het werk bent. Als je vroeg op kantoor verschijnt of wat later doorwerkt in de avond, is een goede bureaulamp wel zo handig. En werk je in een vrij donkere ruimte? Dan heb je niet alleen een bureaulamp nodig als het donker is buiten, maar kun je deze lamp altijd wel gebruiken. Gebruik je geen bureaulamp als je in een donkere omgeving werkt? Dan moeten je ogen veel harder werken om alles goed te kunnen zien. Dit is niet alleen vervelend, maar het kan op de lange termijn zelfs schadelijk zijn voor je ogen.

Een goede bureaulamp geeft goed licht, maar is niet te fel. Ook is een goede bureaulamp gemakkelijk te verstellen, zodat je deze altijd optimaal kunt gebruiken.

Een opsomming:

 • Een goede bureaulamp

 • Een oplader voor je telefoon

 • Een netbox met diverse aansluitingen

Een oplader voor je telefoon

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Vroeger had je een vaste telefoon op je bureau staan, tegenwoordig doe je vrijwel alles met je mobiele telefoon. Hartstikke handig die smartphone, maar door veelvuldig gebruik gaat de batterij van je telefoon wel snel op. De oplossing voor dit probleem? Standaard een oplader voor je mobiele telefoon op je bureau neerleggen. Zo kun je jouw telefoon tijdens het werken opladen, maar tussendoor nog wel gebruiken.

Heijka Kantoormeubelen verkoopt een inbouwmodule met draadloze oplader. Deze inbouwmodule wordt aan de onderzijde van het werkblad uitgefreesd, zodat er aan de bovenzijde van het werkblad geen zichtbare oplaadplaats of snoer aanwezig is. Met de inbouwmodule van Heijka Kantoormeubelen kun je jouw mobiele telefoon altijd opladen achter je bureau, maar dan zonder zichtbare oplaadplaats of lelijke snoer. Ideaal!

Een netbox met diverse aansluitingen

Je gebruikt niet alleen een computer op je werkplaats, maar ook vele andere elektrische apparaten. Deze elektrische apparaten moeten allemaal aangesloten worden in een stopcontact. Gebruik je meerdere elektrische apparaten achter je bureau, die allemaal tegelijkertijd in het stopcontact moeten zitten? Dan heb je niet voldoende aan een enkel stopcontact bij je werkplaats. In dit geval raden wij je aan een netbox aan te schaffen.

De netbox van Heijka Kantoormeubelen wordt standaard geleverd met twee, drie, vier, vijf of zelfs zes inbouwmodules. Onder deze inbouwmodules vallen een 230 Volt aansluiting, maar ook een netwerk cat 5E aansluiting, een VGA aansluiting, een HDMI aansluiting en een audio-aansluiting. Koop je de netbox van Heijka Kantoormeubelen, dan heb je alle aansluitingen die je op een standaard werkdag nodig hebt, altijd bij de hand.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau zit sta 140×80 Zwart Oxyd

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Decor blad Betonlook
 • Kleur poten zwart

594 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 120×80 Aluminium Logan eiken

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Decor blad Logan eiken
 • Kleur poten aluminium

589 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau T-poot Slinger 120 x 80 cm Wit Robson eiken

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Blad Robson – poten wit
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

313 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 200×80 Wit Robson eiken

 • Afmeting 200 x 80 cm
 • Decor blad Robson eiken
 • Kleur poten wit

655 excl. btw

beschikbaar voor levering