verstandig om geld te besparen op kantoormeubelen?

3 Manieren om geld te besparen op kantoormeubelen

1. Koop de kantoormeubelen in bulk

De meest effectieve manier om geld te besparen op de aankoop van kantoormeubilair, is door gebruik te maken van bulkinkopen. Hierbij koopt u niet één bureaustoel per keer, maar investeert u direct in 10, 20 of zelfs 50 bureaustoelen. Zo kunt u de gehele kantoorvloer direct voorzien van de beste meubelen en bespaart u ontzettend veel geld.

Veel bedrijven zijn bereid om de kosten hiervan te verlagen. Dit heeft onder andere te maken met de winst die zij bij dergelijke deals maken. Hoe groter het aankoopbedrag, hoe groter de kans dat zij in prijs kunnen zakken. Dit zal niet direct tientallen procenten besparen, maar kan op de gehele deal toch enkele procenten schelen.

En zelfs een aantal procent is bij een deal van duizenden euro’s al interessant. U bespaart al snel redelijk wat geld, dus is het bijzonder interessant.

Dit geldt uiteraard niet alleen voor de aankoop van bureaustoelen, maar ook voor de aankoop van bureau’s, kasten, en vele andere soorten meubilair die u op kantoor wilt plaatsen. Hoe hoger de inkoopprijs, hoe groter de kans dat u flink op uw bestelling bespaart.

2. Kies voor goedkopere materialen

De kosten van kantoormeubilair worden onder andere bepaald door de kosten van de materialen waarmee de meubelen worden geproduceerd. Zo is hout een van de goedkopere materialen, dus is de kans ook groter dat u met deze meubelen geld kunt besparen. Ga hierbij niet voor duurdere houtsoorten, zoals eiken- of teakhout, maar kies voor de goedkopere houtsoorten. U ziet het verschil in prijs vrijwel direct. Dit kan al snel enkele honderden euro’s per bureau en andere soorten meubilair schelen.

Kunststof wordt ook steeds meer op kantoren gebruikt. Een van de voornaamste redenen hiervoor is de prijs. Het is relatief goedkoop om kunststof kantoormeubilair te produceren, dus is het interessant om hier naar te kijken. Wanneer u dit combineert met een bulkinkoop, is de kans ontzettend groot dat u de aanschafprijs flink kunt verlagen en dat deze veel dichter bij uw huidige budget zal komen.

Een opsomming

 • 1. Koop de kantoormeubelen in bulk

 • 2. Kies voor goedkopere materialen

 • 3. Bekijk mogelijkheden van tweedehands meubilair

3. Bekijk mogelijkheden van tweedehands meubilair

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Wel op zoek naar nieuw kantoormeubilair maar niet direct behoefte aan de nieuwste spullen? Dan kan het ook lonen om naar tweedehands kantoormeubilair te kijken. Deze meubelen zijn al enkele jaren gebruikt, maar nog steeds in een goede staat. Het is in ieder geval voldoende om zelf ook nog enkele jaren gebruik van te maken. Het enige nadeel van tweedehands kantoormeubilair is de garantie, maar hier kunt u vaak samen met de leverancier afspraken over maken.

Er zijn allerlei soorten tweedehands kantoormeubilair verkrijgbaar. U kunt hierbij kiezen voor bureaustoelen, bureau’s, kasten en talloze andere soorten meubilair. Hierbij geldt ook weer dat u flink kunt besparen wanneer u deze in bulk inkoopt. Kiest u daarnaast ook voor goedkoop materiaal, dan is de kans dat u bespaart nog groter. De combinatie van alle 3 de manieren die u in dit artikel leest zal uiteindelijk het grootste voordeel opleveren.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau zit sta 180×80 Antraciet Logan eiken

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Decor blad Logan eiken
 • Kleur poten antraciet

607 excl. btw

beschikbaar voor levering

Zit-sta bureau onderstel 160 zwart

 • Afmeting 160 cm
 • Kleur poten zwart
 • Exclusief bureaublad

494 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot 180 x 80 Aluminium Havanna

 • Afmeting 180 x 80 cm
 • Blad havanna poten aluminium
 • Model 4-poot

286 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureaustoel Schijndel

 • Multifunctionele bureaustoel
 • 5 jaar garantie
 • Arbo norm: EN 1335

355 excl. btw

beschikbaar voor levering