3 eenvoudige manieren om jouw kantoorinrichting te verbeteren

3 eenvoudige manieren om jouw kantoorinrichting te verbeteren

Je wil de inrichting van je kantoor verbeteren, maar je wil hier niet te veel tijd en energie in stoppen. Ook heb je geen budget voor een compleet nieuwe kantoorinrichting. Hoe kun je de sfeer op kantoor aanzienlijk verbeteren, zonder hier veel tijd, energie en geld in te steken? Dat lees je in dit artikel. Zo beschrijven we op deze pagina drie eenvoudige manieren om de inrichting op kantoor aanzienlijk te verbeteren.

1: Koop een goede bureaustoel

Een goede bureaustoel ondersteunt je lichaam optimaal tijdens het zitten. Dit is belangrijk, want de meeste mensen op kantoor zitten vrijwel de hele dag. Heb je geen goede bureaustoel? Dan is het tijd om in een nieuw exemplaar te investeren. Zeker als je vaak rugklachten, nekklachten en/of schouderklachten hebt, is het tijd om een nieuwe bureaustoel te kopen.

Tip: koop een bureaustoel die je kunt verstellen. Een bureaustoel die je kunt verstellen, kun je namelijk helemaal op jouw lichaam aanpassen. Hoe beter de stoel aansluit op jouw lichaamsvorm en lichaamshouding, des te meer ondersteuning deze stoel kan bieden. Heijka Kantoormeubelen verkoopt vele verschillende verstelbare bureaustoelen. Vergelijk deze stoelen met elkaar en je vindt vanzelf de bureaustoel die het beste bij jou past.

Een opsomming:

 • 1: Koop een goede bureaustoel

 • 2: Zet planten op kantoor

 • 3: Zorg voor voldoende daglicht

2: Zet planten op kantoor

Rugpijn, nee dank u!
Wij doen iets voor uw rug.

Planten zijn helemaal niet duur, maar kunnen wel veel doen voor jouw kantoorinrichting. Slechts een paar planten kunnen een saaie kantoorruimte helemaal opfleuren. Daar komt nog bij dat planten meetbaar positieve effecten hebben op de prestaties van de medewerkers die er vlakbij zitten. Het is wetenschappelijk bewezen dat planten personeel creatiever maken. Door een paar planten op kantoor te zetten, fleur je de boel op én zorg je ervoor dat jouw medewerkers aanzienlijk creatiever worden. Win-win!

3: Zorg voor voldoende daglicht

Soms is daglicht niet gewenst op kantoor. Schijnt het zonnetje op het scherm van je computer, dan kun je niets meer zien. In dit geval is het handiger om de zonwering even te sluiten, zodat je het felle licht van de zon buiten kunt houden. Heb je geen last van de zon? Dan kun je het daglicht beter niet buiten houden. Daglicht is namelijk beter dan kunstlicht.

Uit onderzoek is gebleken dat iemand die de hele dag in kunstlicht heeft gewerkt, aan het einde van de werkdag vermoeider is dan iemand die in daglicht heeft gewerkt. Door het daglicht lekker binnen te laten, kun je ervoor zorgen dat jouw medewerkers zich een stuk energieker voelen op kantoor. En voelen ze zich energieker, dan krijgen ze veel meer gedaan.

Heb je echt last van de zon? Dan kun je de jaloezieën of gordijnen best sluiten. Heb je geen last van de zon, dan mag het zonnetje best naar binnen schijnen.

Gerelateerde producten

Onze kantoormeubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.

Bureau T-poot Slinger 140 x 80 cm Zwart Oxyd

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Blad Oxyd – poten zwart
 • Hoogte verstelbaar dmv slinger

317 excl. btw

beschikbaar voor levering

Werkblad 160 x 80 cm Robson eiken T-537

 • Afmeting 160 x 80 cm
 • Decor blad Robson eiken
 • Kleur T-537

112 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau 4-poot 120 x 80 Wit Wit

 • Afmeting 120 x 80 cm
 • Blad wit poten wit
 • Model 4-poot

255 excl. btw

beschikbaar voor levering

Bureau zit sta 140×80 Antraciet Havanna

 • Afmeting 140 x 80 cm
 • Decor blad Havanna
 • Kleur poten antraciet

594 excl. btw

beschikbaar voor levering